Spring naar bijdragen

Storing unibet geen enkele terugbetaling


Aanbevolen berichten

Afgelopen week was unibet bezig dat limieten pop up je te updaten. Nou dikke storing. Ik speelde in 2 pokertoernooien   werd uitgelogd en kon net als de rest van nederland niet meer inloggen om verder te spelen... nou jah  niet zo erg maar dan wil ik wel graag mijn buy in terug. Unibet kon de dienst waarvoor ik betaalde immers niet leveren.   Nee hoor.. gemailed en alles... unibet zegt gewoon.  Staat in de voorwaarden  ben jij mee akkoord gegaan.

 Lijkt me wettelijk niet ok...je kan de dienst niet leveren.. dus als t wettelijk niet mag kun je t wel in a.v. zetten maar boeien...

dan kunnen ze dus gwn een toernooi organiseren  iedereen 50 euro betalen.. iedereen uitloggen en eigen spelers laten winnen.

 

Uberhaupt is t slechte reclame.  Zoveel geld gaat naar promo s.  Maar je bestaande spelers vertrouwen beschadigen voor freaking 2 buy ins?   Ik speelde elke dag op unibet.. dat is dus nu voorbij

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Klik hier voor de beste reviews en bonussen!

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.