Jump to content

Gokopdrachten Macau


DeValsspeler

Recommended Posts

Gezien de gokopdrachten die @jordi22 en @ROELETTE in Vegas mochten uitvoeren zijn er misschien ook forumleden die deel willen uitmaken van een gokje in Macau. Ik heb begrepen dat ze in Macau redelijk streng zijn op het filmen, maar als ik mijn telefoon in mijn borstzakje doe, komt de camera er precies boven uit, dus zeker slot opdrachten moet ik kunnen filmen.

Daarnaast hebben ze hondenrennen en paardenraces. Het plan is om op zaterdagavond naar de hondenrenbaan te gaan. Races voor maart staan nog niet in de agenda, maar ik ga er van uit dat er dan wat te doen is. Bij de paardenrenbaan ga ik op zondag een kijkje nemen. Ook hier durf ik niet met zekerheid te zeggen of er een wedstrijd is.

Verder wil ik één of twee pokertoernooien spelen in de pokerstars pokerroom. Van de dagelijkse toernooien denk ik aan de $1000 (€125) bubble rush op zondag om 18.00 en van de ACOP platinum Series 17 het Deep Stack $2000 op dinsdag om 19.00. Die laatste alleen als er genoeg backers zijn. Mocht je daar interesse in hebben, dan kun je procenten kopen. Ik heb zelf van 2003-2013 vooral cash games gespeeld, en slechts enkele live toernooien. Heb het daarin wel goed gedaan, 5e in een €60 PL Omaha toernooi in Amsterdam in 2003 toen ik net begonnen was met limit holdem en nog nooit van Omaha had gehoord en in Utrecht een keer tweede bij een holdem toernooi waar ik het HU moest opnemen tegen Jorrit vd Hoof. Ik zal het dus vooral van geluk moeten hebben. ?

Elke €12 zal ik omwisselen naar 100HKD, waardoor je eigenlijk al meteen winst maakt op een gokopdracht voor blackjack (wisselkoers is 100HKD = €12,15).

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Als het niet teveel moeite is zou ik graag van elk casino dat je bezoekt een dollar chip krijgen ( of de waarde van 1 euro/dollar ). Deze vergoed ik natuurlijk + je krijgt 10 euro voor de moeite om lekker vrij te gokken. Hier hoef ik niks van terug, het is natuurlijk niet erg veel, maar het lijkt me ook niet erg veel moeite. Tot slot denk ik dat alle kleine beetjes helpen.

Zal ook nog een echte gokopdracht bedenken. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...