Jump to content

Wedden op Parijs Roubaix


CashCow

Recommended Posts

Goed, Ronde van Vlaanderen zit er al weer op. Done and dusted. Easy win voor Kristoff.

Nu over naar Parijs Roubaix. Waar gaan we op wedden? Waar gaan de bets heen?

Vanmarcke staat op 10.5 daar gaat het geld niet op. Seppie is gewoon niet zo goed als hij had gehoopt dit voorjaar en zijn ploeg is echt veel te zwak voor dit werk. Degenkolb staat op 10. Zijn ploeg is een heel stuk beter en ze hebben goede mannen voor dit werk, met name Bert de Backer is echt een uberspecialist in dit werk, ook De Kort is prima in orde. Daar gaan we een tientje op zetten!

Wiggins heeft zijn tietjes eraf getraind om goed te zijn in Roubaix, allemaal mooi, maar ik zie het (bij lange na) niet gebeuren.Zou interessant zijn bij 30 oid, maar staat op 9. Niet doen dus.

Dan hebben we Kristoff op 6. Ik weet niet wie die odds maakt, maar 6 voor Kristoff in Parijs Roubiax is gewoon belachelijk. De man kan (nog) niet over kasseien. Die zou ik tot 10 zelfs wel durven layen.

Lars Boom voor 16 is wel een mooie quote, hij is goed in vorm en heeft een aantal heel leuke knechten, zoals Westra bijvoorbeeld, die kunnen dit werk prima aan! Daar gaat ook een tientje op!

Dan hebben we het beste paard van stal nog niet eens gehad: Terpstra zelf. Hij is denk ik de te kloppen man! Voor 12 wil ik zeker wat inzetten! Ook een tientje op hem dus.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Lijkt me sterk dat Westra roubaix gaat rijden... rijdt tot en met zaterdag nog in Baskenland. Verwacht een sterke VanMarcke, Terpstra lijkt mij ook topfavoriet. Verwacht dat Sagan het ook goed gaat doen, hopelijk is het slecht weer voor Boom dan verandert hij van favoriet ineens in topfavoriet.

Link to comment
Share on other sites

Yups Als het goed is rijdt Westra inderdaad zondag Parijs Roubaix, was zojuist nog een interviewtje op de radio, waarin hij dat bevestigde. Daar is voor zijn ploeg ook veel meer te halen.

Parijs Roubaix is na de Tour de meest prestigieuze wedstrijd van het jaar. Vreemd daarom dat Terpstra niet werd gekozen als renner van het jaar. Als je Roubaix wint, dan hoor je dat ding gewoon te krijgen. Tenzij iemand nog Ronde van Lombardije EN het WK wint, dan wordt het nog lastig.

Link to comment
Share on other sites

Degenkolb staat op 10. Zijn ploeg is een heel stuk beter en ze hebben goede mannen voor dit werk,
met name Bert de Backer is echt een uberspecialist in dit werk
, ook De Kort is prima in orde. Daar gaan we een tientje op zetten!

Lars Boom voor 16 is wel een mooie quote, hij is goed in vorm en heeft een aantal heel leuke knechten, zoals Westra bijvoorbeeld, die kunnen dit werk prima aan! Daar gaat ook een tientje op!

Boem! Je zou zeggen dat ik er kijk op heb :D

Degenkolb wint, De Backer was man of the match en ook Lars Boom deed leuk mee. Krstoff en Wiggins alsmede Vanmarcke speelden nauwelijks een rol.

Link to comment
Share on other sites

Je hebt sowieso meer verstand van Wielrennen dan ik. Ik geniet van je Wielrennen-topics. Ga zo door. Nu nog zelf de wielrenfiets pakken. @CashCow Je kunt het! \:D/

Ik heb een heel erg coole racefiets. In een vorig leven was ik fanatiek sporter, je kan het je niet voorstellen, maar ooit had ik een hartslag in rust van 35 gekoppeld aan een vetpercentage van rond de 5.5%. Er zijn Tour-wielrenners die vetter naar de koers gaan! Mijn conditie was ijzersterk: in een inspanningstest bleef mijn hartslag vrijwel volledig vlak, terwijl hij op hoort te lopen tot boven de 150. Heb zelfs (voor een weddenschapje, maar toch een Olympische Triathlon moeten doen binnen de 3 uur. (Olympiërs doen er 2 uurtjes over)

Maar die tijden zijn lang lang lang vervlogen.

Ik doe nog wel aan kanaalzwemmen: van NL1 naar SBS6 binnen 5 seconden!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...