Jump to content

Cadeau van BinckBank


LasVegasNic

Recommended Posts

Al vele jaren beleg ik via BinckBank. Ik weet het; het kan goedkoper en wellicht ook beter! Aangezien ik geen actieve belegger ben voldoet BinckBank prima. Beter dan die grootbanken. Doordat BinckBank me mist hebben ze mij een cadeau gegeven; namelijk: € 35 gratis transactietegoed. Ben jij ook klant van BinckBank en heb jij dit cadeau ook gekregen. Zo niet, dan gewoon ook opeisen. Is makkelijk verdiend.

Geachte heer LasVegasNic,

Wij hebben u al een tijd niet meer gezien. En dat vinden we jammer. We realiseren ons natuurlijk dat u zelf bepaalt wanneer u belegt. En hoe u belegt. Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u wacht op het juiste moment. In dat geval krijgt u alvast € 35 aan transactietegoed op rekeningnummer #123456789 uitgekeerd. Een cadeautje van Binck. We zien u namelijk graag weer terug!

Gebruik uw € 35 gratis transactietegoed

Hiermee kunt u zonder transactiekosten elk denkbaar effect kopen of verkopen. Wij hebben uw transactietegoed al toegevoegd aan uw rekening. Log in en gebruik uw transactietegoed. Uw tegoed blijft geldig tot en met 1 juli 2015.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ik ben zelf ook klant bij Binck Bank en niet super tevreden of zo, het is meer een back up en betaal zelf te veel als in handel via de Rabobank. Ik heb dit mailtje helaas nog niet gehad maar heb ook een aantal weken geleden verkoop order geplaatst en ben dus waarschijnlijk actief in hun systeem en moet even inactief worden dus om die gratis 35 euro te krijgen. Oftewel ik ga hier even in de koelkast zitten :-)

Link to comment
Share on other sites

:-) Intereffekt Japanse Warrants was ooit een tip van mij op PI.

Ik had het nog niet getypt of die dingen spoten er vandoor. Maar long term zou ik er nog geen kwartje in investeren. Warrants in een fund. Je moet flink delusional zijn om daar in te geloven.

Helaas lang geleden een paar keer ingestapt, uitgestapt, toen weer ingestapt. Nu wordt het weer tijd om uit te stappen. Heb leuke ritjes meegemaakt maar de laatste jaren was het dood geld. Nu is China tot leven gekomen. Intereffekt India warrants hopelijk ook nog een keer. Intereffekt Japan warrants schrijf ik af. Daar staat nog een dik verlies.

Link to comment
Share on other sites

Zo is t. Je gaat een fonds kopen dat investeert in opties/warrants op riskante markten. Onderliggende kosten zijn enorm (zoals altijd met opties). Uitbetalings kans in casino vele malen groter en dan wordt dit nog weggezet als beleggen. Puur speculeren. Als je dit wilt prima, maar wederom weet waar je in belegd!

Link to comment
Share on other sites

Yups, Je koop premie long in een fonds, dat lekt al als een malle, dan heb je nog de fondskosten on top. Dan moet je eigenlijk al heel veel procent winst maken om de upkeep te coveren.

Nog even en dan heb ik ze verkocht. Wat dan te toen met de euro's. Kosten technisch zijn trackers aantrekkelijk, maakt het nog uit welke je dan koopt. Ik moet me hierin nog verdiepen, laten voorlichten :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.