Jump to content

Coinbase haalt $100 miljoen op


Nomore

Recommended Posts

Coinbase, een van de partijen die handel in bitcoins, litecoins en Ethereum aanbiedt heeft een nieuwe financieringsronde achter de rug om verdere groei te financieren. Er zouden slechtere momenten te kiezen zijn om dit te doen nu de hype rondom cryptocurrencies weer tot een hoogtepunt is gestegen. Door deze nieuwe investering is de waarde van dit bedrijf nu $1.6 miljard en zou er in de toekomst ook zeker een beursgang in kunnen zitten.

In het eerste halfjaar van 2017 werd er voor $15 miljard aan cryptovaluta verhandeld! Over verdere financiele cijfers zoals omzet en winst zijn geen mededelingen gedaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Coinbase is erg populair en dat was dan ook te zien, daar er in de afgelopen dagen enkele problemen hebben plaatsgevonden. De aankoop en verkoop van Ethereum en Litecoin kon niet plaatsvinden. En dit was net op het moment, waarop enorme stijgingen plaatsvonden. Heel vervelend voor gebruikers, die zich massaal melden op o.a. Twitter. Coinbase liet weten dat de handel in deze mate nog vaker kan zorgen voor het platleggen van de server. Ze zijn daarom bezig om de prestaties te verbeteren, door meer techneuten in dienst te nemen. Voor mij een reden om voorlopig Coinbase links te laten liggen.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.