Jump to content

ICO: Restart Energy


Recommended Posts

Energie kost (onnodig veel) geld. Voor het verkrijgen van energie zijn meerdere tussenpersonen nodig, voordat het bij de eindgebruiker komt. Dit kost natuurlijk geld: een aanzienlijk deel van de kosten bestaat uit administratieve kosten, marketing en risicobeheer.

Wat gaat Restart Energy betekenen?

"Restart Energy bouwt aan een wereldwijd energievoorzieningsplatform met behulp van blockchain-technologie. Deze blockchain heeft een decentraal karakter: geen overheden, niks geen bemoeienissen. Het doel hiervan is om kosten laag te houden. Het verwijderen van tussenpersonen en het automatiseren van taken zal producenten in staat stellen elektriciteit tegen een hoger tarief aan te kunnen bieden (30%), terwijl consumenten 30% minder tarief hoeven te betalen. Een win-win situatie.

Waarom Restart Energy?

  • Restart Energy is een toonaangevende energie provider in Roemenië. Heeft al een flinke database (voordeel t.o.v. andere concorderende blockchain oplossingen: WePower, Power Ledger & SunContract)
  • Tokens die worden uitgegeven, hebben niet alleen een eigen transactiewaarde, maar kunnen ook worden gebruikt om energie voor te krijgen
  • 75% van het netwerk is reeds klaar

ICO

Restart gaat tokens uitgeven tijdens de ICO. Houders met meer dan 10.000 tokens, hebben het recht om een franchise te starten met het grote voordeel energie aan te bieden tegen mooi tarief.

De pre-ICO begint op 10 december en de ICO op 20 januari. Het totale aanbod tokens: 1,199 miljard RED Megawatt-tokens ($0,1 p.s.) Hard cap van $ 50 miljoen.

  • 50% verkoop aan het publiek
  • 30% in de vorm van reserves
  • 20% voor het team

Wellicht is het interessant om deze ICO aan te schaffen tegen die tijd! Laat het even weten!

https://restartenergy.io/

restart energy.jpg

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.