Jump to content

Is EOS het nieuwe Ethereum?


JackPot

Recommended Posts

We zoeken allemaal het beste alternatief voor een Bitcoin, of tegenwoordig zelfs het alternatief voor Ethereum. @TheGallantuitleg over EOS op onetime en ik raak er zeker enthousiast van. Snelheid van transacties is het belangrijkste voor een toekomst van cryptocoins. We willen tenslotte straks allemaal kunnen betalen met een betaalmiddel, zoals nu bijvoorbeeld Ideal of de creditcard, waarbij betrouwbaarheid en snelheid is gewaarborgd. Je wilt in een winkel tenslotte niet tien minuten wachten voor je je product mag meenemen.

EOS zou hier de oplossing voor moeten worden. Het is dus een coin, maar indirect beleg je in een bedrijf dat actief is in de wereld van cryptocurrencies.

Ten tijde van schrijven staat de koers van EOS rond de $3,00 en zijn alle beschikbare munten nu $1.5 miljard waard. Best veel voor een opstartend bedrijf dat nog geen winst maakt, en misschien ook nooit doet. De dotcom tijden van eind 2000 all over again? Of gaat EOS een winnaar worden?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ik ben meer risico gericht ingesteld en kijk daarom naar de grotere bestaande munten, zoals Bitcoin en Ethereum. Maar ik vind het ook leuk om wat te doen in deze kleinere munten, maar zou het wel beperken. Stel ik heb in mijn portefeuille 1 Bitcoin ($10.000), dan zou ik in een kleinere munt als deze maximaal $500 doen. 

Over het precieze idee van deze specifieke munt ben ik nog niet overtuigd, maar dat ben ik met de Bitcoin ook niet :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Wanneer je er voor kiest te investeren in EOS investeer je in een revolutionaire visie van Dan Larimer.
Deze visie is bijna 4 miljard waard, dat is meer dan de gehele planning en aanleg van de Noord-Zuidlijn in Amsterdam.
Volslagen idioot zou je denken echter in crypto is momenteel niets te gek dus een market cap van xx miljard is ongetwijfeld haalbaar voor de bubbel barst.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.