Jump to content

Monero staat voor anonimiteit


Nomore

Recommended Posts

Een van de munten die haar populariteit heeft te danken aan het anoniem kunnen versturen is natuurlijk de Bitcoin. Deze is mede zo gewild doordat er anoniem transacties kunnen worden uitgevoerd, waaronder ook transacties die het daglicht niet mogen zien. Een andere munt die snel populair aan het worden is, is Monero. Er zijn verschillende strategieën van deze munt om alles anoniem te houden, ook al worden de transacties allemaal bijgehouden in de blockchain.

Net als de Bitcoin kan je ook Monero minen, en dit hoeft niet super duur te zijn. Lees hier de gehele uitleg over Monero. Je kunt er voor kiezen om te speculeren op een tijdelijke stijging, maar uiteraard ook XMR (Monero) kopen voor de lange termijn als investering. De huidige is nu ongeveer $200 en de totale marktwaarde van alle Monero's is $3 miljard!

Men verwacht eind 2022 18 miljoen Monero coins te hebben gemined,  terwijl er nu al bijna 16 miljoen beschikbaar zijn. Het einde is in zicht en dit zou kunnen betekenen dat de vraag het aanbod gaat overstijgen!

monero-logo.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.