Jump to content

Gratis Bitcoin


Recommended Posts

Sinds kort kan je op het forum veel lezen over de crypto currencies en de hype die er nu heerst. https://www.onetime.nl/forum/forum/51-cryptocurrencies/

Dit zorgt er meteen voor dat er mensen zijn die proberen anderen op te lichten en ook met de Bitcoins.

Zo kreeg ik op dinsdag 14 november 2017 een SMS bericht van CoinDesk met de melding. Je hebt (1) Bitcoin in je account, bevestig hier .......... Huidige Marktwaarde 6064.25 Euro.

SCAM ALERT! Ze hopen dat je op het linkje klikt en dat je account gegevens invult in de hoop jou blockchain gegevens te achterhalen en dat je jou bitcoins kwijt bent zonder dat je ooit kan achter halen wie er achter zitten.

Net deze e-mail ontvangen: Dit is een automatische bericht betreft uw balans in de Bitcoin Code.

Jou uitbetaling staat klaar!

Beste,

Bedankt voor jou interesse in ons Bitcoin programma. Wij willen jou informeren dat jouw Bitcoin bonus nu klaar staat om opgenomen te worden.

Account informatie: 

Bizar he, via mijn hoofd e-mail en telefoon nummer gewoon proberen te vissen naar informatie en zelfs ik moest even kijken omdat ik net bezig ben met bitcoins aan en te verkopen en er zullen hier ongetwijfeld mensen in tuinen. Let goed op, klikt niet op links in e-mails en als het te goed klinkt om waar te zijn is het ook zo in dit soort gevallen.

Een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Hebben jullie dit soort dingen ook al ontvangen via SMS en/of E-mail?

 

Schermafbeelding 2017-11-29 om 20.29.26.png

Link to comment
Share on other sites

De actie op Facebook is afgelopen, maar onder nieuwe aanmelders (die ook actief zijn) zullen we enkele boekjes verloten van 'Hoe word ik een Bitcoin miljonair'.

Daarnaast hebben we uitgebreide reviews gemaakt over

Kucoin --> review

Binance --> review

Dit zijn op dit moment twee goedkope en zeer bruikbare exchanges.

Om in het gratis onderdeel te blijven hebben we ook een tweetal ICO's waarbij je door registratie meteen gratis tokens krijgt!

Sphere ICO --> review

HOQU ICO --> review

 

Screen Shot 2018-01-03 at 18.15.02.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Die ICO's pakken het slim aan, door gratis tokens weg te geven. Mooi marketinginstrument, waardoor mensen alleen maar meer willen en bijkopen. Zelf heb ik mij aangemeld voor sphere en hoqu. Vooral de laatste ben ik van overtuigd dat het een goed product gaat worden. Zag vandaag ergens iets voorbij komen, waarbij hoqu werd genoemd als één van de betere ICO's van dit jaar. Wanneer online casino's van hoqu gebruik gaan maken, verwacht ik dat er meer en meer geld overblijft om terug te geven naar de spelende gast. Zeer nieuwsgierig naar dit project. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Wil je gratis Bitcoin verzamelen kun je bij https://freebitco.in je bitcoinadres invoeren en ieder uur maak je kans van een paar satoshi tot wel 0,01 Bitcoin. Iedere zondag maak je door een loterij ook kans op flink wat satoshi. 

Heb je 15000 satoshi verzameld, dan kun je ze naar je bitcoinadres laten sturen. Verzamelen duurt een tijdje, maar ja, tis gratisss

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Betreft: Uw Bitcoin Code Balans €6.785

 

Geachte heer/mevrouw , claim nu uw €6.785.

Bitcoin is de toekomst en onze software weet hoe er van geprofiteerd kan worden.
Handel verder in de Bitcoin en andere cryptovaluta en verdien €6.785 in de volgende 24 uur.

 

Uw Bitcoin Balans €6.785:

Bevestig nu uw email:

 

 

 

Hoe verdient u geld?

Vul de registratieformulier in op de volgende pagina. Zodra u registratie is geaccepteerd wordt u automatisch het nieuwste lid van de Bitcoin Code. Dat betekent dat u gelijk aan de slag kunt met onze handelssoftware en uw geld kan innen.

Deze is ook wel aardig . Hij lijkt onschuldig  , deze mail . Waarom zou je het niet proberen ? Ik heb toch nog geen Bitcoin account . 

Maar er zal wel een slangetje in het gras zitten ! 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.