Jump to content

CryptoKitties


TheGreatOne

Recommended Posts

Het moest er een keer van komen en nu is het zover. Het eerste game gebouwd op de blockchain technologie. CryptoKitties is baanbrekend en de eerste dag al voor miljoenen aan handel! Dit gaat een knaller worden Je kan ze kopen, verkopen of ruilen en uiteraard sparen. Je bent zelf eigenaar van de mooie Kitties en de blockchain zal dit super goed managen zodat jij de eigenaar blijft.

Het mooie is dat je ook met jou Kitties kan paren om een totale nieuwe Kittie te krijgen die helemaal genetisch uniek is!

Voor meer informatie: https://www.cryptokitties.co/ 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Omg, cryptokitties trekt zowat de hele Ethereum onderuit ... niet in de laatste plaats omdat Mr.ETH Vitalik Buterin zich er ook enthousiast over uitliet

Waarop Mashable zich afvraagt: It's cute, but is it $92,000 cute?

Mijn eerste 2 kitties had ik gelukkig vanmiddag al binnen en - nadat ze lekker van wippesteijn zijn gegaan - verwacht ik binnen 3 uur een jonkie. MEOW ?

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Go for it @TheGallant

My 2 cents: Ik zit hier nu 2 dagen mee te klooien. Het is best even een dingetje en veel mensen zullen daardoor ook afhaken. Maar dit is net zoals Pokkemon GO, het is nieuw en je ziet dat dit soort toepassingen (op de blockchain) er gaan komen en de crypto kitties zijn HOT. Zo hot dat het netwerkt hapert maar volhouden mocht je hier een graantje van mee willen pikken en/of kennis wilt opdoen. Serieus is zie Kitties te koop staan voor maar liefst 600 ETH (is 30.000$), is wel een hele mooie trouwens ;-) . Vanaf een dollar of 30$ kan je al een aanschaffen en als je er 2 hebt kan je ze laten paren en komt de money machine op gang. Jullie denken wtf, wat is het en wat kan ik hiermee. Ik zeg ga maar op onderzoek uit en ga ik verder met paren :-)

IMG_7430.JPG

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Vandaag zag ik CryptoKitties voorbij komen. Toentertijd getracht aan te kopen, maar lukte niet omdat het Ethereum netwerk overbelast raakte, aangezien de hele wereld op jacht was naar virtuele poesjes. Zojuist gekeken of ik toch niet stiekem wat kitties in mijn bezit had, maar nee. Iemand anders toevallig nog wat kitties in het bezit?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.