Jump to content

Bitcoin sites steeds vaker doelwit van DDos aanvallen


TheGallant

Recommended Posts

Uit een rapport van beveiligingsbedrijf Imperva, is gebleken dat bitcoin sites steeds vaker het doelwit worden van zogenaamde DDos aanvallen. Deze aanvallen zorgen voor een overbelasting van de desbetreffende sites. Doel van de DDos aanvallen, is het krijgen van losgeld. De meeste aanvallen komen uit de Filipijnen en Taiwan. Met de steeds groter wordende Bitcoin, zal het in de toekomst, steeds vaker gaan plaatsvinden, is de voorspelling. Op dit moment staat Bitcoin op plek nummer 8 in de lijst van doelwitten. Bovenaan staan online casino's, met 35% van het totaal aantal aanvallen. 

Ook het opkomende 'Internet of Things' is steeds vaker het doelwit van soortgelijke aanvallen. Aanvallen vinden voornamelijk plaats op Android toestellen. De alternatieve coin, IOTA wit met zijn netwerk, dit soort aanvallen beter beveiligen.  

Zelf heb ik diverse coins staan op verschillende exchanges. Het voelt niet altijd goed, hoewel DDos aanvallen iets anders is dan een daadwerkelijke hack (voor zover ik dit begrijp). Wellicht eens kijken voor wat alternatieven.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.