Jump to content

Goede inkoopdeals


DennMann

Recommended Posts

Zelf kan ik erg blij worden van goede inkoopdeals, waarmee veel bespaard kan worden. En ik gok dat ik vast niet de enige ben!

Een leuk voorbeeld van deze week. In een van mijn webshops verkoop ik een product dat eerder altijd €47,- inkoop was, maar onlangs is gestegen naar €55,- waardoor de marge eigenlijk niet meer interessant was. Vrijdag kreeg ik een e-mail van een andere inkopers, (die nooit zaken wilde doen) met een speciale aanbieding voor €38,50 per stuk wanneer ik er tien of meer zou bestellen.

Dinsdag gelijk maar even langs gegaan en groot ingekocht, want dit levert mij de komende tijd €16,50 extra op per bestelling! in plaats van nog maar enkele euro's winst nu per product een enorme marge. I like!

Houden jullie ook zo van dit soort deals? En heb je zelf wel eens een partij opgekocht of iets dergelijks en voor een mooi bedrag kunnen verkopen? Ik hoor het graag!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ja, we werken vaak met inkoop deals, de standaard deals bij de Albert Heijn (Hamster weken) of de winst pakkers bij de Makro doen we altijd (vooral de spullen die niet bederven zoals shampoo e.d.) Regelmatig gooi ik ook een mailtje er tegen aan als we iets willen kopen bij een webshop wat er mogelijk is (meestal wel 10% korting als je 2 of meer koopt)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.