Jump to content

Litecoin spuit omhoog


JackPot

Recommended Posts

De meest populaire cryptocurrency van de afgelopen dagen is ongetwijfeld de Litecoin die een stijging heeft laten zien van meer dan 100% in enkele dagen.  Deze munt heeft nu een markercap van $12 miljard en is hiermee nummer 4 wereldwijd, na Bitcoin ($280 miljard), Ethereum ($50 miljard) en Bitcoin Cash ($25 miljard). De alltime high is gezet vanochtend op zo'n $255 per Litecoin

De stijging van deze munt dit jaar is spectaculair en nog groter dan die van Bitcoin (2000%). Litecoin is meer dan 4000% gestegen en had je vermogen kunnen ver 40 voudigen dus!

Het bijzondere is dat ook Charlie Lee (SotashiLite op twitter) een waarschuwing uitstuurde waarin hij aangaf dat hij een meerjarige daling verwacht zoals eerder is geweest in de Litecoin. Deze man zal ongetwijfeld multi multi miljonair zijn door zijn belang in Litecoin maar bijzonder dat het hem niet vreemd zou lijken als de koers terug zou zakken naar $20.

5a2f848b055e9_ScreenShot2017-12-12at08_23_22.png.c4b8c09c45767b99e5dfaf5d41a16692.png

De redenen waarom Litecoin nu zo extreem stijgt zijn te denken in:

  • Super veel nieuwe gebruikers die handelen, bij Bitfinex en Coinbase zien ze record instroom
  • Charlie Lee is bij verschillende tv zenders op het nieuws geweest en dit heeft aandacht getrokken bij investeerders
  • Steam, een van de grootste partijen met betrekking tot online games, heeft betalingen in Bitcoin vervangen door betalingen in Litecoin, omdat dit sneller is. Dit kan extra vraag hebben gecreëerd naar Litecoin.

Zou Litecoin ooit de Bitcoin gaan overtreffen? Dan zou dit nog steeds een super instapmoment zijn. Of zijn we te laat met instappen @Hillichance?

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Na de verkoop van Charlie Lee van al zijn Litecoin stond de koers even onder druk, alsmede die van alle cryptocurrencies. Dit was ook niet gek na een enorme rally, maar er lijkt meer aan de hand te zijn omtrent de verkoop van de posities van de oprichter van de Litecoin.

Nu komen er echter verhalen op dat het geen vrijwillige keuze van Charlie was om alles te verkopen, maar dat dit is geeist door Facebook! Facebook zou bezig zijn om een nieuw systeem in te richten, waarbij er binnen Facebook kan worden betaald met Litecoin. De eis was wel dat Charlie Lee al zijn munten zou verkopen om belangenverstrengeling te voorkomen. 

5a3caac749da0_CharlieLee-Litecoin.thumb.jpg.f9304d01dd82b72739f78dd989c21c91.jpg

Ook Coinbase heeft een stap gezet richting Facebook door een hoge piet te installeren in het management van Coinbase, dus een verder gaande samenwerking is daar ook te verwachten.

Er wordt enorm misbruik gemaakt van posities op dit moment, zoals indirect ook John McAfee. Als deze invloedrijke personen iets zeggen gaat dit de markten bewegen en dit zou niet ook in eigen zak mogen vloeien van deze belanghebbenden. Deze zouden onafhankelijk moeten zijn!

Daarnaast moet het voor het gebruik van Litecoin niet uitmaken wat de koers is. Het systeem werkt uiteraard even goed als 1 Litecoin 1 dollar waard is, als wanneer Litecoin 10 dollar waard is. Het belangrijkste is dat er voldoende liquiditeit en handel mogelijk is om Litecoin te kopen. Dit kan bijvoorbeeld via binance of Litebit, en echt speculeren op de koers kan via Plus 500!

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...