Spring naar bijdragen

MtGox terug op de markt?


JackPot

Aanbevolen berichten

In 2014, toen de cryptohype nog maar erg klein was, was Mt.Gox de grootste speler op het gebied van handelen in cryptocurrencies. Deze ging destijds bankroet vanwege een hack waarbij alle handelaren die hier cryptocurrencies hadden staan deze in een klap kwijt waren, @TheGreatOne included. Dat de waarde van deze assets op dit moment miljarden waard was mag een feit zijn!

De schuldeisers van MtGox willen nu dat deze exchange terug in de lucht gaat, want dit is big business op dit moment. De trustee, afhandelaar van het faillissement, heeft maar liefst nog 202.195 bitcoins in bezit! Een waarde van $3.5 miljard!!

Normaal gesproken zou bij afhandeling van het faillissement de schuldeisers hun bedrag in $ terug krijgen, maar door de extreme stijging van de Bitcoin zal er een enorm bedrag overblijven. Dit zal in handen komen van de oud aandeelhouders, waaronder CEo Karpeles. 

of zouden de bitcoins die overblijven, zo'n 170.000 weer terug gaan ion verhouding naar de originele handelaren? Er is een klein beetje hoop!

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 6 jaren later...

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...