Jump to content

Apple faalde met aanbieden van fake ethereum wallet


TheGallant

Recommended Posts

Deze week is er een verontrustend bericht naar buiten gekomen. De makers van de originele ethereum wallet (MyEthereumWallet) berichtte dat er een fake wallet in de app store stond. Volgens MyEtherWallet.com is het gevaarlijk een app als deze te openen. Het is de vraag hoe de wallet door de keuring van Apple is gekomen. Normaliter zou dit niet moeten kunnen, zeker omdat het een financieel product betrof. De app stond een tijd op nummer 3! De vraag is of de ontwikkelaar van de app uit was op het stelen van Ethereum, of enkel het opstrijken van de aanschafprijs per aangekochte app. 

Laat het een waarschuwing zijn, doe altijd onderzoek, alvorens je een digitale wallet inricht. De beste manier blijft vooralsnog het bewaren van cryptovaluta in een offline wallet. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.