Jump to content

Nederlandse startup wilt ethereum slopen (LTO)


TheGallant

Recommended Posts

De mannen van LegalThings denken een betere versie van ethereum te hebben. Sinds enkele jaren zijn ze al bezig met het ontwikkelen van een eigen token. Ze zagen zoveel problemen met ehthereum (o.a. snelheid) en dachten: ''dat kunnen wij beter''. Overigens denken de mannen van LegalThings dat Ethereum een scam is. Oprichter Vitalik Buterin zou de koers kunstmatig hooghouden. Het zal niet meer lang duren of de Bitcoin stort in en Ethereum gaat mee, aldus de mannen.

De ontwikkelaars van LegalThings vinden de technologie van smart contract van Ethereum op zich niet verkeerd, maar hebben hier een verbeterde versie van gemaakt. Nu wordt smart contract gebruikt om afspraken op te slaan, zonder tussenkomst van andere partijen. LegalThings wilt contracten bouwen, maar deze de mogelijkheid geven onder te kunnen verdelen in subcontracten. Deze moeten allemaal in een 'flow chart' passen, oftewel: wat gebeurt er als voorwaarde a intreedt, of als voorwaarde b wordt geschonden. Deze informatie wordt opgeslagen op de blockchain. Met dit idee wonnen de mannen een prijs tijdens de 'blockathon'. 

De naam van de token is LTO. Wanneer je in het bezit bent van zo'n token, ben je als het ware licentiehouders. Je krijgt met jouw licentie toegang tot de verschillende apps. De licentie kan vervolgens worden gekoppeld aan een verhandelbare token (Token as a Licence)

In april komt de koppeling met euro's.

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

Wat begonnen is als LegalThings One is uiteindelijk geworden wat het nu is; LTO Network. (Waarbij LTO nu staat voor Liquid Task Orchestration)
Een hybride blockchain waarbij LTO Mainnet als functionele public chain & staking gebruikt wordt. Voor liquidity/handel kun je ze aanschaffen als ERC-20 (ethereum) en BEP2 (binance Chain) token en een bridge gebruiken om ze naar native LTO Mainnet over te zetten.

In februari 2020 heeft binance deze coin zonder listing fee aan hun markt toegevoegd en daarbij ook een goede/informatieve research gepubliceerd: https://research.binance.com/projects/lto-network
Daarnaast zijn ze inmiddels ook te verkrijgen op bitcoinmeester, litebit en enkele andere brokers om de coins gemakkelijk met fiat te kopen.

Sinds mainnet actief is gegaan werd de blockchain al actief gebruikt door eigen producten en verschillende integrators. Integrators zijn hierbij bedrijven die implementaties op blockchains realiseren voor eindklanten. Voor LTO Network moet je de integrators dus eigenlijk als klant zien.

Ook zijn ze zelf producten aan het (door-)ontwikkelen, waaronder FillTheDoc, Proofi en LetsFlow. Al deze producten hebben als insteek samenwerking en vertrouwelijkheid, waarbij de data geanchored wordt op de LTO Network blockchain.

In volg ze persoonlijk goed en het is mooi te zien hoe druk ze bezig zijn met het uitbouwen van verschillende oplossingen. Regelmatig publiceren ze artikelen op https://blog.ltonetwork.com/

Draai al een tijdje een eigen node om wat rewards uit het netwerk te krijgen, ROI is op dit moment 7-8% op jaarbasis (non-inflationary). Met gemiddeld zo'n 50.000 on-chain transacties per dag.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...