Jump to content

Verge houden of verkopen?


VergeNation

Recommended Posts

5 uur geleden zei JackPot:

Verge zakt behoorlijk weg ten opzichte van Bitcoin, maar aangezien Bitcoin stijgt valt het alleszins mee met Verge. Gewoon terugkijken waarom je Verge hebt gekocht. Heeft het nog steeds de toekomst, dan HODL, was het puur korte termijn trading winst zoeken dan misschien goed verkoopmoment?

Dit is waarom ik Verge heb gekocht, en het is eindelijk aangekondigd. 


r1Qxui4CVPcpgvQHmoJEVEK1KQodLKTJNHIyAfYWYIM.jpg?w=640&s=4f0efda7c08812a3189653b42252db78

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ik ben benieuwd of iemand uit kan leggen wat dit Wraith protocol betekent en waarom dit zou moeten betekenen dat de koers van Verge (XVG) bijvoorbeeld zou moeten stijgen naar $1? De koers van deze munt is overigens al duizenden procenten gestegen dit jaar.

Desalniettemin, wie me kan overtuigen dat de waarde van Verge significant hoger moet zijn dan de huidige $20 cent zal ik belonen met 50 Verge

 

 

WhatsApp Image 2017-12-23 at 18.26.43.jpeg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Verge is vandaag gedaald naar iets boven de 800 satoshi. De verge fanaten hadden blijkbaar al hun hoop gezet op het Wraith protocol, en als dit wordt gelanceerd is de weg vrij naar de maan! Dan is het volledig terecht dat de muntjes van Verge 10 miljard waard moeten zijn. Tot die tijd zijn ze overigens nog steeds ruim 1,5 miljard waard, het is tenslotte de nieuwe Bitcoin!

Stijging overigens dit jaar nog altijd een duizelingwekkende 33.215%, geen kattenpis.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Het grote probleem met 'Verge' is dat men het marketingtechnisch keer op keer een beetje verkeerd aanpakt. Je zou verwachten dat ze van het debacle omtrent de lancering het Wright protocol wat wijzer waren geworden. Echter zoals je wel vaker ziet bij mensen die te veel wiet roken is het team een beetje wereldvreemd.

De samenwerking met hun nieuwe partner (Pornhub) is best wel goed nieuws maar wederom met veel te veel bombarie vooraf aangekondigd. Het zou mij ook niets verbazen wanneer blijkt dat het team in aanloop naar 17 april flink wat eigen tokens op de markt gedropt heeft.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.