Jump to content

Wedden op Luik Bastenaken Luik


CashCow

Recommended Posts

  • 1 month later...

Ik denk dat deze koers meer in het straatje van Kelderman en Mollema past. Maar voor winnen is een anders type renner nodig, Mollema heeft een sterk eindschot (Winaar nota bene van de sprinttrui in de Vuelta paar jaar geleden!) Maar tegen Moreno, Valverde en dat soort kerels is wel ietsje meer nodig.

Link to comment
Share on other sites

oh boy oh boy, LottoNL rijdt weer als een dweil in de rondte. Het heeft iets hulpeloos: Vanmarcke die net de slag mist en daarna zich de ziel uit zijn lijf trapt om de kopgroep net niet te halen. Kelderman die als een B-amateur een bochtje mist in de slag van de wedstrijd. Vandaag weer Hofland in de ouderwetse chasse-patate. Als je niet mee bent, blijf dan maar gewoon zitten, dit is gewoon zonde van de energie.

Link to comment
Share on other sites

Vind ik sowieso een fenomeen dat hele "valgebeuren".

Sommige renners vallen vrijwel nooit, heb je renners als Nibali, Terpstra, Voeckler en Degenkolb ooit zien vallen? Terwijl er ook renners zijn die een abonnement hebben om op het asfalt te liggen. Renners zoals Gerrans, Ten Dam (!!!), Gesink, Hoogerland, vrijwel alle Colombianen & toch ook wel Boonen en Cancellara missen elk jaar meerdere koersen door valpartijen. Heeft het te maken met vaardigheid? Pure mazzel? De positie in het peloton?

Link to comment
Share on other sites

Sja, Valverde is DE favoriet en er zijn eigenlijk geen redenen om aan te nemen dat hij hem NIET wint.

Henao staat 32:1. Voor wat betreft de outsiders is hij de man om op te letten denk ik zo. Nibali op 14.5 kan eventueel ook nog wel.

Valverde sterkste sprinter in LBL, goed geraden @CashCow! Heeft het jou nog iets opgeleverd? Behalve ons respect voor jouw wielerkennis.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.