Jump to content

TIP Crypto Topic


Dopey

Recommended Posts

Ook ik heb de Crypto virus te pakken. Maar misschien wel handig om een topic te openen met een mooie TIP. Welke munt zien jullie op korte of lange termijn stijgen, maar vooral waarom. Probeer dus zoveel mogelijk info te plaatsen, en niet alleen dmv linkjes ofzo of alleen de munt te roepen.

Ik zal wel aftrappen en mijn munt zal zijn TRON / TRX. Op dit moment staat ie op 0.07 cent met rond de 500 satoshi. Vanmorgen al behoorlijk gestegen van 6 naar 9 cent waarna hij vervolgens weer terug viel naar 7 cent. Ik denk dat dit met name komt door de grote hoeveel traders die actief zijn en met een groot zak geld behoorlijk wat winst eruit halen. Ook de verge supporters wordt bij de dag kleiner, dus veel mensen die dat geld gaan herinvesteren, wat overigens goed is ook voor o.a TRON.

Wat info wat ik hier en daar online heb gevonden is dat ICO eindigde op 2 september waarbij men 70 miljoen dollaar heeft opgehaald. Vervolgens hebben ze eind oktober een zogenaamde airdrop gehouden, wat betekent om de coin wat extra aandacht te geven onder potentiele investeerders.

TRON is ontwikkeld voor de digitale entertainmentindustrie, wat mij betreft dus de beste industrie die je op dit moment kunt raken. Je moet dus denken aan casino's, games en sociale netwerken wat een een wereldwijde marktwaarde heeft van 1 biljoen. Het protocol van TRON maakt het mogelijk dat iedereen zijn data op een decentrale manier kan publiceren, opslaan en beheren. Ze willen dat de makers van documenten, muzieknummers en games het beheer en de distributie ervan weer in eigen hand kunnen houden. Er komt altijd wel een tussenpersoon aan te pas die vervolgens een gedeelte van de opbrengsten eist. Door alles weer in eigen hand te hebben kunnen makers zelf meer verdienen en worden de prijzen transparanter. 

De oprichter van TRON is Justin Sun, de oprichter van Peiwo wat nu de grootste live streamingapplicatie van China is. Het platform telt meer dan tien miljoen geregistreerde gebruikers en hiervan zijn zo rond de één miljoen gebruikers actief per maand. De Peiwo app wordt de eerste applicatie die TRON gaat gebruiken. Het zal de met name de smart contracts van het platform gebruiken om de live shows mee te regelen. Hiermee heeft TRON op het gebied van het aantal platformgebruikers de gigant Ethereum al verslagen.

Wanneer straks ook andere applicaties TRON gaan gebruiken, kan het platform de barrière tussen applicaties wegnemen. Heb je bijvoorbeeld 1000 TRX op de Peiwo app staan en wil je graag wat kopen in de gameapplicatie, dan kan je gemakkelijk het geld overhevelen van de Peiwo app naar de andere applicatie  en hier je aankopen doen.

De CEO van TRON is dus Justin Sun. Hij was voorheen vertegenwoordiger van Ripple.  Op dit moment telt het team van Justin meer dan zestig mensen, inclusief Lucien Chen van Alibaba en Tencent van Wechat.

Onder de investeerders van TRON zitten een aantal grote namen, waaronder: Binshen Tang, de eigenaar van het spel Clash of Kings, dit spel spelen meer dan 40 miljoen mensen. Jihan Wu, de CEO van Bitmain. Mensen die bekend zijn met Bitcoin mining kennen hem vast wel. Bitmain is het bedrijf dat ASICs Antminers produceren en is een van de grootste miningbedrijven van de wereld. Weixing Chen, de oprichter van Kuaidi (Chinese Uber)  Linke Yang, oprichter van BTC China.

Tronix is er om alle currency's die omgaan in de entertainmentwereld te vervangen. Hierdoor is het mogelijk om geld over en weer te ruilen tussen meerdere applicaties die aangesloten zijn met het TRON-netwerk. je kunt dus bv geld overboeken van je Call of Duty spel naar je FIFA accounts of visa versa. Ook kun je er online allemaal aankopen doen wat aangesloten zit aan je sociale netwerken bv een online film.

Het totale aantal TRX is 100 miljard, waarvan 65,7 miljard in circulatie. Er zit een hard cap op het aantal en dat wil zeggen dat er nooit meer dan 100 miljard tokens in omloop zullen zijn.

Verder las ik dat het gerucht ging dat Tim Draper geïnvesteerd heeft in TRON. Tim Draper is een van de eerste die geïnvesteerd heeft in de bedrijven Tesla, Skype en Baidu (Chinese Google).

Via de app kreeg ik ook het nieuws dat TRX bezig zou zijn om een kantoor te openen in San Francisco, waar ze zeggen een exchange op te gaan.
En hebben ze een paar dagen terug de ex head of mining van Alibaba in dinest genomen. Alles signalen wijzen in de richting dat Jack Ma (Alibaba) en Justin Sun (TRX) langzaam aan voorbereidingen treffen voor een integratie.

Dit is het wel zo'n beetje wat ik online heb kunnen vinden. Mocht er iemand nogmeer info hebben, kun je dat ook hier plaatsen. Hoe meer hoe beter uiteraard. Wees er dus snel bij om te kopen, want deze coin gaat de hit van 2018 worden denk en hoop ik.

Edited by Dopey (see edit history)
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...