Spring naar bijdragen

Nieuw hier (en daar)


Nicks18

Aanbevolen berichten

Hallo allen!

nieuw hier op het forum en ook (redelijk) nieuw in de crypto toestanden.

Mijn vriendin en ik zijn begonnen een tijdje terug met een “wilde gok” door 245 Ripple te kopen voor €0,20 per stuk (tel uit je winst Haha). Ook hebben we direct besloten te gaan uitbreiden door Dash en Ethereum te kopen.

Die laatste 2 vallen een beetje tegen, maar goed dit komt omdat er boven aan je lijstje natuurlijk die Ripple extreem aan het stijgen is.

Wat verwachten jullie? Gaat Ripple nog veel verder stijgen? Heeft het nut om nu nog meer te gaan kopen met grotere bedragen? 

Groet,

 

Nick

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hi Nick,

Zoek vooral veel informatie op over de coin die je wilt kopen, wat het doel ervan is en wat voor team/investeerders er achter zitten. Volg de coin ook via hun facebook/twitter/reddit/website/nieuwsbrief zodat je op de hoogte bent van hun ontwikkelingen. Al helemaal als je grotere bedragen wilt gaan investeren. Dan kan je zelf de beslissing maken waarin je wilt investeren, iedereen zegt namelijk wat anders en uiteindelijk weet niemand wat er gaat gebeuren. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Alle coins gaan vandaag hard (Ripple helemaal), ben benieuwd of er snel weer een opleving komt of dat (veel)mensen hun winsten gaan pakken. Interessante tijd is het in ieder geval.

Van de week in Miami een paar fietsen gehuurd (Bij Miami Beach) en daar konden we met Bitcoin, Litcoin of met Ethereum betalen. Ik vroeg of dit wel vaker gebeurde maar was nog nooit gebeurd. Zo zie je maar weer, muntjes kopen voor hebzucht en mooie rendementen maar we gebruiken ze totaal niet in de echte wereld.

Bitcoin.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.