Jump to content

Ethereum domineert in aantal transacties


TheGallant

Recommended Posts

Ethereum verwerkte in de afgelopen 24 uur maar liefst 29 miljard aan transacties. Dit is maar liefst 6 keer meer dan alle andere toonaangevende bockchains bij elkaar! In principe kun je blockchains niet met elkaar vergelijken, omdat iedere blockchain uniek is in zijn soort. Een parameter als het aantal transacties kan wel met andere blockchains worden vergeleken. En in dat geval springt Ethereum er met kop en schouders bovenuit. Het bedrag geeft de omvang en efficiëntie van de blockchain weer. 

Uiteraard betreft dit niet enkel ETH-tokens, maar ook alle ERC20- tokens. Het aantal transacties in totaal is bizar in vergelijking met bijvoorbeeld Bitcoin. Sinds december 2017 werden er via het Ethereum netwerk een miljoen transacties verwerkt. Bitcoin daarentegen verwerkte er slechts 240.000.

Ethreum is aanzienlijk sneller in het verwerken van transacties en dit is ook te zien aan de fee die 10 keer minder is dan voor een biitcoin transactie. De toekomst moet uitwijzen of het Ethereum netwerk de aanhoudende groei kan blijven verwerken. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om de schaalbaarheid te verhogen. Volgens de ontwikkelaars moet de schaalbaarheid binnen 3-5 jaar, het niveau halen van VISA

Experts geven aan dat er het vermoeden is dat Ethereum uiteindelijk Bitcoin zal overtreffen voor wat betreft de grootste blockchain

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.