Jump to content

Stellar gestolen


TheGallant

Recommended Posts

Uit een net verschenen bericht komt naar voren dat er voor een waarde van $400.000 aan Stellar is gestolen. In dit geval is het op de webbased gebaseerde Blackwallet het doelwit. Hackers hebben de DNS van de website gekaapt om vervolgens toegang te krijgen tot het account van de eigenaar om vervolgens het verkeer om te leiden naar een vergelijkbare site op hun eigen server. Op die manier wisten de hackers alle inloggegevens te onderscheppen. Alle munten zijn vervolgens overgezet naar bittrex, waarna ze zijn omgezet in andere cryptomunten.

Vandaag heb ik een artikel geschreven, die later zal worden gepubliceerd, waarin wordt gewaarschuwd voor het stallen van munten bij derde partijen als deze. Veel consumenten doen dit, in de veronderstelling dat het veilig is. Vooralsnog is een hardware wallet de beste optie, hoewel ook deze hardware wallets niet altijd even veilig zijn.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.