Jump to content

Bitconnect een scam?


TheGallant

Recommended Posts

Bitconnect heeft middels een blogpost laten weten, te gaan sluiten. Bitconnect blijft niet doorgaan als platform waarbij mensen kunnen instappen voor het investeren in Bitcoin. Bitconnect zal overigens niet helemaal verdwijnen, daar het andere functionaliteiten laat bestaan. Zo kun je Bitconnect nog wel kunnen gebruiken als wallet. Volgens Bitconnect zijn er meerdere oorzaken geweest om tot dit besluit te komen:

  • slechte persberichten zorgde voor weinig vertrouwen
  • juridische conflicten
  • DDOs aanvallen

De gebruikers zouden eventuele tegoeden teruggestort krijgen: het uitleensaldo wordt overgezet naar het Bitconnect portefeuillesaldo 

Al eerder zagen we berichten voorbij komen waarbij de oprichters van Litecoin & Ethereum waarschuwden voor dit platform. Volgens hen is er niets aan gedaan om winst te maken.

Ik ben erg nieuwsgierig naar andere verhalen rondom deze mysterieuze munt

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Zelf ben ik enige tijd lid van de community pagina van Bitconnect: cryptobroers. Ze steunden het project vanaf het begin en kregen een kleine vergoeding om deze community op te zetten en te runnen. Vandaag zag ik dan ook het bericht verschijnen op hun Facebookpagina waarin aan wordt gegeven dat het nieuws als een bom inslaat. Ze willen op dit moment alle gedupeerden via deze pagina berichten over de verdere gang van zaken. Laten we hopen dat Bitconnect alles netjes oplost om zo alle FUD eruit te krijgen, hoewel ik denk dat alle vertrouwen wel weg is

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 uur geleden zei TheGallant:

Waanzinnig om vandaag het nieuws te horen dat Bitconnect vrolijk doorgaat en een ICO (Bitconnect X) lanceert. Hoe kan dit? Tevens vernomen dat men wil dat ze uit de Coinmarketcap worden genomen. 

Geen regulering en domme sukkels genoeg de ongezien hun geld erin storten.
Zeer onwenselijk overig dit soort partijen hoe meer van dit soort grappenmakers hoe eerder einde verhaal.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.