Jump to content

GIZA (hardware wallet)


Recommended Posts

GIZA moet de nieuwste hardware wallet worden om cryptocurrencies in te bewaren. Op dit moment is men bezig met de token-sale en is 85% van de tokens all gedistribueerd. 

GIZA heeft goed gekeken naar de groei van de cryptomarkt en ziet in dat er een toenemende vraag zal komen, naar veilige oplossigen voor het baren van crypto's. Er is de laatste tijd namelijk veel nieuws naar buiten gekomen, waaruit bleek dat er met enige regelmaat cryptocurrencies werden gestolen.

De huidige hardware wallets (bv Trezor & Nano Ledger) zijn niet zo volledig uitgerust als de GIZA gaat worden. GIZA komt namelijk met een vier-in-één apparaat. Het apparaat beschikt over een cryptocurrency portemonnee, wachtwoordbeheer, gecodeerde bestandsopslag en heeft een ingebouwd authenticatie-systeem. 

Het team achter GIZA heeft veel ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van hardware. GIZA zal meer dan 10 cryptocurrencies en (de meeste) ECR20 tokens ondersteunen. Bovendien kan een gebruiker maximaal drie afzonderlijke accounts hebben op één GIZA apparaat. 

Als token eigenaar (GIZA tokens) profiteer je mee van de winst die het bedrijf in de toekomst zal maken (als alles goed gaat). De crowdsale is al in volle gang en is gepland te eindigen op 8 februari, of wanneer er 14,6 miljoen GIZA tokens zijn verspreid. 

Website: https://www.gizadevice.com/

Whitepaper: https://www.gizadevice.com/files/pdf/GIZA_White_Paper.pdf

GIZA.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.