Spring naar bijdragen

StreamSpace: decentrale videomarktplaats


TheGallant

Aanbevolen berichten

StreamSpace is een blockchain-start-up en opgestart om de filmindustrie te revolutioneren. Dit willen ze doen door bestaande distributiekanalen tussen filmmakers en hun klanten te elimineren. Ze willen gedecentraliseerde opslagsystemen maken. Het platform moet filmmakers in staat stellen om eigen werk voor een bepaalde prijs aan te bieden en betalingen rechtstreeks te kunnen ontvangen. Filmmakers kunnen eigen financiële controle houden, terwijl consumenten rechtstreeks materiaal kunnen krijgen. Er komt geen tussenpersoon aan te pas.

Op dit moment is het voor filmmakers moeilijk om een film aan de man te brengen. Veel films worden gemaakt, maar worden nooit gelanceerd. Daarvoor heb je tegenwoordig de steun nodig van een grote studio. Dit wilt SreamSpace met zijn platform omzeilen.  Bovendien wilt StreamSpace een dienst in het leven roepen, waarbij filmmakers een eigen ICO kunnen lanceren.

StreamSpace is momenteel bezig om het platform te bouwen om dit alles mogelijk te maken. 

StreamSpace heeft het begin van hun Initial Coin Offering (ICO) aangekondigd. Deze token-verkoop gaat door tot 27 februari en daarmee  zal er in totaal 250 miljoen StreamShares (SSH) worden verspreid.

De tokens kunnen worden aangekocht met Ethereum of Bitcoin. Sinds de start van de StreamSpace ICO is de prijs van StreamShares dagelijks gestegen en zal het binnenkort de maximumprijs van $ 0,30 bereiken.

Ga naar https://www.stream.space/ voor meer informatie.

 

StreamSpace.jpg

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.