Jump to content

StreamSpace: decentrale videomarktplaats


Recommended Posts

StreamSpace is een blockchain-start-up en opgestart om de filmindustrie te revolutioneren. Dit willen ze doen door bestaande distributiekanalen tussen filmmakers en hun klanten te elimineren. Ze willen gedecentraliseerde opslagsystemen maken. Het platform moet filmmakers in staat stellen om eigen werk voor een bepaalde prijs aan te bieden en betalingen rechtstreeks te kunnen ontvangen. Filmmakers kunnen eigen financiële controle houden, terwijl consumenten rechtstreeks materiaal kunnen krijgen. Er komt geen tussenpersoon aan te pas.

Op dit moment is het voor filmmakers moeilijk om een film aan de man te brengen. Veel films worden gemaakt, maar worden nooit gelanceerd. Daarvoor heb je tegenwoordig de steun nodig van een grote studio. Dit wilt SreamSpace met zijn platform omzeilen.  Bovendien wilt StreamSpace een dienst in het leven roepen, waarbij filmmakers een eigen ICO kunnen lanceren.

StreamSpace is momenteel bezig om het platform te bouwen om dit alles mogelijk te maken. 

StreamSpace heeft het begin van hun Initial Coin Offering (ICO) aangekondigd. Deze token-verkoop gaat door tot 27 februari en daarmee  zal er in totaal 250 miljoen StreamShares (SSH) worden verspreid.

De tokens kunnen worden aangekocht met Ethereum of Bitcoin. Sinds de start van de StreamSpace ICO is de prijs van StreamShares dagelijks gestegen en zal het binnenkort de maximumprijs van $ 0,30 bereiken.

Ga naar https://www.stream.space/ voor meer informatie.

 

StreamSpace.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.