Jump to content

CryptoCelebrities


Recommended Posts

CryptoKitties was heel even een dikke hit, maar het lijkt toch te zijn overgewaaid. Vanaf nu is er ook CryptoCelebrities, waarbij spelers contracten van beroemdheden kunnen kopen. Deze staan vastgelegd op de blockchain van het Ethereum netwerk

Het werkt heel simpel: iedere beroemdheid heeft een exclusief contract welke een speler kan kopen door middel van Ethereum. Als een andere speler de desbetreffende beroemdheid wilt kopen, moet er meer worden betaald voor het desbetreffende contract. De verkoper krijgt het stukje winst.

CryptoKitties heet in het verleden laten zien, dat mensen behoorlijk in de buidel willen tasten om een bepaalde kitten in het bezit te hebben. Met dit in het achterhoofd, hebben de ontwikkelaars dit spel verzonnen. Daar komt nog eens bij dat er een heleboel mensen zijn, die gek zijn van bepaalde beroemdheden. Dit kan er nog weleens voor zorgen dat bepaalde contracten flink prijzig gaan worden.

Opmerkelijk is dat op dit moment de duurste beroemdheid de oprichter van Ethereum is: Vitalik Buterin. Het contract van deze Ethereum beroemdheid heeft al een prijs van meer dan 20 Ether.

Ik denk dat dit spel misschien weleens populairder dan CryptoKitties kan gaan worden, omdat er veel fans zijn op de wereld, die maar wat graag iets willen bemachtigen. Als je aan de slag wilt, dan is dit het moment. De prijzen liggen nu al erg hoog, maar dit zal nog veel gekker gaan worden.

CryptoCelebrities.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

21 minuten geleden zei DeValsspeler:

En komt die beroemdheid dan bij je thuis?

Je mag er enkel naar kijken, wachtende op een nieuwe koper :) De prijzen schieten trouwens omhoog. Dit zijn de duurste beroemdheden op dit moment. Zelfs cryptogod John Mcafee heeft een plekje in de top (ik vermoed dat hij zijn eigen contract in bezit heeft ;))

 

Prijzen.jpg

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...