Jump to content

Cryptocurrency eigenaar overvallen


TheGallant

Recommended Posts

cryptocurrency eigenaren worden de laatste tijd op verschillende manieren geconfronteerd met criminelen. Er zijn verschillende manieren waarop deze criminelen te werk gaan. Zo zijn er gevallen bekend van criminelen die cryptovaluta weten te onderscheppen door in te breken bij cryptovaluta wallets. Daarnaast zien we geregeld verontrustende berichten over hacks bij exchanges. 

Het stelen van cryptovaluta lijkt zich voornamelijk op het internet te begeven, echter verschijnen er nu ook geregeld berichten over fysieke berovingen.

Het laatste bericht over een dergelijke roof betreft een bekende Russische blogger die met zijn Youtube filmpjes andere mensen wegwijs wilt maken in de wereld van cryptovaluta. In zijn blogs liet hij af en toe weten dat het hem voor de wind ging. Helaas wisten criminelen zijn adres te achterhalen en bezochten de blogger bij hem thuis. Hier kreeg hij rake klappen, waarna hij al zijn bezittingen moest afgeven.

Wees dus voorzichtig met alles wat je op het internet zet qua bezittingen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.