Jump to content

Ripple werkt samen met Western Union


TheGallant

Recommended Posts

Ripple heeft een moeilijke periode gehad doordat de prijs maar liefst met 70% kelderde sinds zijn hoogste punt op 4 januari ($3,8). Dit is vreemd, aangezien Ripple erg goed loopt als het gaat om het aantal partnerships. Aan de lange lijst met partners, kan nu ook het gigantische Western Union worden toegevoegd. Western Union is gestart met het testen van transfers met behulp van XRP.

Ripple is 2018 goed van start  gegaan met o.a. samenwerkingen met de Saudische centrale bank & de Aziatische betaalprovider LianLian. Het leeuwendeel heeft het doel transacties te versnellen en transparantie bieden.

Het grote nieuws heeft overigens geen impact gehad op de prijs van Ripple, maar als men zo door blijft gaan bij Ripple (partnerships), zal een verdere prijsstijging waarschijnlijk niet uitblijven.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.