Spring naar bijdragen

Hoe kun je een cryptomunt op Binance krijgen?


TheGallant

Aanbevolen berichten

Als cryptovaluta is het cruciaal om opgenomen te worden op een exchange, het liefst eentje met een flink aanzien en volume. binance is zo'n exchange en vandaag las ik het bericht over het toevoegen van een munt op deze exchange. Hoe kun je dit voor elkaar krijgen?

Stel je wilt een plekje krijgen op de befaamde exchange binance dan dien je met een aantal zaken rekening te houden, om kans te maken. Allereerst is het noodzakelijk dat enkel de oprichter/CEO het aanvraagproces mag indienen. binance wilt bij een eventuele fout in de software, blockchain of wallet direct contact kunnen maken de persoon die beslissingen mag en kan maken. 

CEO/oprichter zorgt voor de aanvraag

Als CEO kun je gebruik maken van het aanvraagformulier en dit is dan ook de enige mogelijkheid. Het is dus noodzakelijk hier alle feiten te vermelden en zo compleet mogelijk. binance geeft te kennen niet te staan wachten op Whitepapers of de gehele Github broncode. Hier heeft men geen tijd voor. Er is geen mogelijkheid tot het maken van een afspraak, met bijvoorbeeld het beoordelingsteam. binance wilt er voor waken dat de beoordelingsteams niet worden beïnvloed door vooroordelen om omkoping te voorkomen.

Nadat de aanvraag is ingediend, kan er enige tijd overheen gaan, maar als er geen bericht komt vanuit binance, gaat het niet door. Dit is voor 99% van de gevallen de werkelijkheid. Het is wel mogelijk een nieuwe (overtuigendere) aanvraag in te dienen.

Mocht de aanvraag wel door de eerste ronde komen, dan neemt het beooordelingsteam contact op. Er zal een kanaal voor technische integratie worden opgezet, evenals een discussiekanaal. 

Goede munten

binance is op zoek naar goede munten. Maar waar moet dan aan worden gedacht? Ze geven de voorkeur aan munten met een grote gebruikersbasis, een bewezen product en een bekend team. Dit is zeg maar de basis, er zijn geen harde eisen. binance geeft aan dat dit nog steeds vaag is, maar het is in ieder geval iets.

Waar wordt binance niet blij van?

binance geeft ook te kennen waar ze niet blij van worden. Grote ICO's is er daar ene van: binance geeft aan dat er in dat geval een grote som aan munten moet worden betaald in de vorm van borg - een aanleveringskosten

Ook geeft binance aan niet van team te houden die een bepaalde munt te veel hypen. De voorkeur gaat uit naar teams die hard werken en waarde toevoegen. Marketing is goed, maar tot bepaalde hoogte, het moet geen show worden.

Daarnaast kan deze exchange geen team toelaten die hun beloftes niet nakomen. 

Daarnaast zijn er nog zaken die ze verbieden, zoals het speculeren op prijs door het team, of teams die de binance naam gebruiken, zonder toestemming. Mocht er een listing komen, dan is het verboden om deze aan te kondigen voordat de munt op de exchange verschijnt. 

Voorkeur

Als een cryptomunt op binance verschijnt, kan dit voor een mooie meerwaarde zorgen. Als CEO/oprichter mag er een vergoeding worden voorgesteld voor de listing. Een hoge vergoeding garandeert geen vermelding, maar kan de prioriteit van een beoordeling verhogen. Het is tevens mogelijk geen vergoeding te doen.

Wellke cryptomunt zou jij graag op deze exchange zien verschijnen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.