Jump to content

Het regent klachten over Coinbase


TheGallant

Recommended Posts

De laatste weken is er veel te doen rondom Coinbase. Er is aan de ene kant positief nieuws te melden: Coinbase heeft zijn activiteiten uitgebreid (crypto betaalprovider), door verkopers (online winkeliers) in staat te stellen cryptocurrencies te accepteren. Aan de andere kant stromen de klachten binnen van gebruikers met uiteenlopende klachten. Het lijkt alsof de exchange ondergaat aan zijn succes.

Zo verschijnen er berichten op diverse kanalen, waaronder Reddit, over gebruikers die belastingformulieren ontvangen. Dit is op zich al vreemd voor de meeste gebruikers. Nog veel vreemder is dat enkele gebruikers bedragen moeten betalen die totaal niet in de buurt komen van de werkelijkheid. 

Naast klachten over belastingen, zijn er gebruikers die van de een op andere dag niet meer kunnen inloggen. Maar daar blijft het niet bij: enkele gebruikers zijn hun tegoeden kwijt, of klagen over transacties die maar niet worden doorgevoerd. Dan denk je alles gehad te hebben, maar het wordt nog erger. Er zijn gebruikers waarbij ineens afschrijvingen (kosten) plaatsvonden op gelinkte bankrekeningen. 

Coinbase heeft in veel van deze gevallen geen support verleend. Het bedrijf kan het niet aan en heeft inmiddels al meerdere miljoenen opgehaald om de supportafdeling uit te breiden en te professionaliseren.

Klinkt allemaal niet erg best! Iemand hier met soortgelijke klachten?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Coinbase is een van de grotere partijen in het crypto landschap, en men zal in de nabije toekomst ook een eigen index fonds lanceren. Hierin zullen de grootste crypto currencies komen te zitten en zo kunnen investeerders op een 'makkelijke' manier beleggen in crypto's. We hebben reeds ETF's en trackers op crypto's, maar nu komt het vanuit een reeds bestaande en toonaangevende crypto aanbieder.

Het indexfonds zal bestaan uit alle crypto's die genoteerd staan op coinbase en de weging is gebaseerd op de marketcap van de betreffende crypto's.

Op dit moment zijn de volgende cryptocurrencies op Coinbase en zullen daarmee deel uitmaken van de Coinbase Index

Hopelijk is het resultaat beter dan het Onetime cryptofund :(

Screen Shot 2018-04-04 at 18.49.27.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.