Jump to content

Anoniem en gedecentraliseerde ID: Biometrids


Recommended Posts

Identiteitsfraude is een van de grootste misdaden in landen als de VS & UK. Volgens een rapport uit 2016, verloren Amerikaanse burgers op die manier 16 miljard vanwege deze misdaad. Om in de toekomst problemen met identiteitsfraude te voorkomen is het bedrijf Biometrids begonnen met een tegenoffensief

Biotmetrids is gespecialiseerd in het maken van anonieme en gedecentraliseerde ID's. Met behulp van Machine Learning is men in staat om de identiteit van mensen te verifiëren door gezichtsherkenning. 

Door blockchain technologie te gebruiken is men in staat de identiteit van zijn gebruikers onzichtbaar te houden voor kwaadwillenden. Het hele proces van authenticatie is gedecentraliseerd omdat gebruikers online identiteiten kunnen controleren.

Centralisatie van technieken voor identiteitsverificatie kent zo zijn problemen. Hackers kunnen locaties van centrale servers achterhalen en op die manier een heleboel gevoelige informatie stelen. Daarnaast is er nog het probleem van een heleboel mensen die hun identiteit niet kunnen verifiëren.

In principe bestaat de technologie voor gezichtsherkenning al geruime tijd, maar deze software maakt een 2D beeld van de gebruiker. Die afbeelding kan worden verkregen door hackers door gebruikte maken van camera's. Deze afbeelding kan worden gebruikt om in te breken in accounts. Biometrids maakt gebruik van op 3D gebaseerde software, die dit probleem tackelt. 

De techniek die wordt gebruikt zorgt dat de anonimiteit blijft gewaarborgd en gedecentraliseerd.

Er worden in totaal 70 miljoen IDS-tokens uitgegeven tijdens de ICO en je kunt de tokens kopen met Ethereum. De ICO loopt tot en met 19 maart.

https://biometrids.io/#main

https://biometrids.io/#whitepaper

 

Biometrids.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.