Jump to content

Ik speel geen roulette meer, speel alleen nog kasten :)


Baskocken

Recommended Posts

Ik heb slechte ervaringen met roulette. Het is een spel waar je veel bij moet nadenken. Bij kasten hoef je niet na te denken en kan je gewoon op de knop drukken. Voordeel van kasten is: Als je geluk hebt, dan kan je een mooie bedrag winnen met een relatief klein inzet. Bij roulette moet je echt veel geld op een nummer zetten en geluk hebben om met een mooi bedrag naar huis te gaan.

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Ik druk meestal op de repeat knop bij de roulette dan hoef ik minder op te letten en kan ik mooi ouwehoeren :-)  roulette heeft een huisvoordeel van 2.7% en een gokkast een huisvoordeel van ca 10%. Je kan in praktijk dus 4 keer langer met je geld doen op de roulette dan op een gokkast. En een uitbetaling van 36 x is ook niet te versmaden op de roulette. Maar ik snap wat je bedoelt @Baskocken, lekker een bonusspel spelen op de gokkast, dat smaakt naar meer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.