Jump to content

kroon sport


makeusproud

Recommended Posts

Kroon Sport heeft voor mij afgedaan na een bet die ik had geplaatst, in de 75e min plaats ik een bet op Vitoria- Bahia bij de stand 1-1  en voorspel dat er nog een goal valt. In de 79e min wordt de wedstrijd gestaakt omdat de thuisclub door rode kaarten nog maar 6 spelers op het veld heeft. Volgens Kroon heb ik de bet verloren omdat er meer dan 80min gespeeld was en dan is de uitslag definitief, op meerdere voetbalsites staat gestaakt in de 79emin maar Kroon blijft erbij dat er meer dan 80min gespeeld was. Ze zouden mij nog bewijs mailen maar je raad het al dat gebeurt niet. Ze kunnen het namelijk niet bewijzen als je de wedstrijd googled. Ik vind het eigenlijk gewoon geld stelen van een ander.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

WoW vind dit wel een leuke om eens uit te zoeken.. wat de @TheGreatOne zegt kan maar aangezien dat er op meerderen sites staat gestaakt in de 79e minuut zal dit moeten kloppen. Wat ik me wel afvraag is het bij een staking niet dat de wedstrijd altijd af gespeeld moet worden ? En dat ze überhaupt staken als er nog maar 6 man op het veld staan vind ik helemaal bizar. Je zou toch zeggen dat de tegenpartij graag de laatste 10 min volmaakt want die hebben toch een grote kans om te winnen tegen 6 man.. eigenlijk wel appart sta je gelijk 1-1 en je wil dit resultaat behouden zorg je gewoon voor 5 rode kaarten en het duel wordt gestaakt ? Ik ga me hier eens in verdiepen.. kan je hun bellen en je verhaal voorleggen ?

Link to comment
Share on other sites

Zij zeggen meer dan 80min en ik lees zelfs een keer dat 77e min was. Ik was in ieder geval binnen 4min mijn geld kwijt Toen ik inzette was het 7 tegen 9 spelers dus ik dacht daar valt nog wel een goal, 15min + blessuretijd.Je moet overigens met minimaal 7spelers zijn bij 6 is einde wedstrijd. De uitploeg heeft reglementair met 0-3 gewonnen 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Ik wist niet dat een scheidsrechter moet afblazen als een team onder de 7 spelers komt, dit las ik net. Ook zag ik dat de Braziliaanse bond nu gaat beslissen wat er nu met deze wedstrijd gaat gebeuren. Dus hier is nog geen officiële uitslag van dus lijkt mij dat kroon dit absoluut niet kan maken om je bet als verloren te laten gaan heel bizar dit indd

Edited by Dannyboy (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

@makeusproud wat vervelend om te horen en klinkt als een bijzonder verhaal. Als er in de statistieken staat dat de wedstrijd is gestaakt in de 79e minuut hebben ze geen poot om op te staan. Je zou een bewijs van de 80e minuut bij ze op moeten vragen. Zij gebruiken ergens officiele statistieken van om tot uitslagen te komen. In dit geval zou dit de Braziliaanse voetbalbond kunnen zijn, zoals het bij de Champions League de statistieken van de UEFA betreft. 

Je neemt overigens zelf wel een enorm risico om in te zetten op een wedstrijd waarvan je weet dat deze elk moment gestaakt kan worden. 

Ging het om grote bedragen? 

Het blijft altijd een bijzonder gevecht dit tegen een sportsbook, waarbij je geen poot hebt om op te staan aangezien je nog altijd illegaal aan het sportwedden bent. Alleen de TOTO is een plek waar je op dit moment legaal mag wedden op sport, en de rest is allemaal 'illegaal' in Nederland. Hierdoor kun je ook niet naar een kantoor in Nederland, of bellen naar een Nederlands telefoonnummer om je klacht te doen. Ook een klacht indienen bij de Kansspelautoriteit is kansloos omdat ze geen Nederlandse vergunning hebben.

Hopelijk komt Kroon Casino, Kroon Sport, tot inkeer, het betreft een enorme partij met als moeder Betsson.

Link to comment
Share on other sites

Klinkt als een lekker potje voetbal!

Puur op gevoel zou ik zeggen: er is niet meer gescoord, dus weddenschap verloren. Dat de wedstrijd wordt gestaakt is een normaal wedrisico. Het resultaat is dat er de rest van de wedstrijd niet meer is gescoord. Dat de wedstrijd wordt gestaakt, is een risico dat je neemt. 

Bij de regels staat dit:

Any bets where the result is conclusively known before regular time is completed or before a match is abandoned should be settled regardless if 80 minutes are completed or not. 

Ik denk dus dat Kroon gelijk heeft, maar dat ze het heel slecht uitleggen. 

Overigens, over die 80e minuut:

Hier kun je  het officiële rapport van de wedstrijd vinden (http://www.fbf.org.br/arquivos/tabela_sumulas/1162/ARQUIVO_SUMULA.PDF). Het gaat om de gegevens die de bond die het organiseert (in dit geval 'n lokale bond in Bahia) en niet om de gegevens van voetbalsites. Dat staat zo in de voorwaarden en lijkt me geen gekke regel. Daarin staat dat de 2e helft begon om 17:06 uur lokale tijd en eindigde op 17:41 uur lokale tijd. 17:41 is 35:00 of ergens in de 36e minuut. 

Mijn Portugees is niet zo geweldig, maar uit het verslag valt op te maken dat "a partida foi encerrada aos 35 minutos de segundo tempo de jogo". Dat klinkt als na 35 minuten i.p.v. in de 35e minuut. 

 Of Kroon Sport illegaal is, is de vraag en live betting is dan weer een hele aparte discussie. Als je de lijn in de Unibet-uitspraak volgt, kan Kroon wel geldige verbintenissen sluiten met inwoners van NL. En aan verbintenissen moet je je houden, zo niet dan kun je verhaal halen. 

Al denk ik dat je in dit geval geen gelijk hebt. Volgens de regels niet en gevoelsmatig ook niet. 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Het vervelende is dat elke sportbetting site zijn eigen regels hanteert.  De één had misschien de bet als void geplaatst en je inleg terug betaald, terwijl bij een ander je de bet verloren hebt. Dit soort meningsverschillen zul je altijd blijven houden. Als je bij elke sportsite besluit om daar weg te gaan, zul je er over een jaartje nergens meer willen spelen.

@makeusproud, ik denk dat tussen jullie het probleem ligt hoe men de minuten afleest. Als er namelijk 79ste minuut gestaakt, dan is er inderdaad 80 minuten gespeeld. sec 0 tot 0:59 is namelijk al minuut 1, dus zodra de 79 op de klok in gaat is dit de 80ste minuut.

Aan de andere kant zeg jij letterlijk " meer dan 80min gespeeld ". Dus dat betekent 81 minuten.  Wat mij betreft dus tegenstrijdig.

Soccerway geeft 80ste minuut aan en Flash weer 79ste minuut. Al met al zijn er bij beide dus minimaal 80 minuten gespeeld.  Als volgens de reglementen van Kroon staat dat bij een gestaakte wedstrijd minimaal 80 minuten gespeeld moeten zijn, dan heb je de bet gewoon verloren.  Los hiervan zijn ze jou niet verplicht met "bewijs"te komen, maar ik begrijp je frustraties.

Overigens is Kroon Sport ook gewoon telefonisch te bereiken. En wat @JackPot al aangeeft, , als het om een paar euro gaat, lekker laten gaan. Gaat het om voor jou veel geld, dan gewoon een poging wagen via de telefoon.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sitesAls er namelijk 79ste minuut gestaakt, dan is er inderdaad 80 minuten gespeeld. sec 0 tot 0:59 is namelijk al minuut 1, dus zodra de 79 op de klok in gaat is dit de 80ste minuut.


Dit klopt niet helemaal. Eerste minuut is inderdaad 0-0:59, dus de 79e minuut is 78:00-78:59. Als de wedstrijd de 79e minuut gestaakt is, is er dus maximaal 78 minuten en 59 seconden gevoetbald.

Misschien telt kroon de extra tijd van de eerste helft er wel bij, die tijd wordt normaal nooit meegenomen als men het heeft over de zoveelste minuut.

Verstuurd vanaf mijn XT1635-02 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.