Jump to content

Sportweddenschap 10 mei 2015 (Voetbal)


Nomore

Recommended Posts

We vragen voor het weekend van 9/10 mei 2015 jullie voorspelling voor de wedstrijd FC Groningen - PEC Zwolle. Dit betreft niet de KNVB Beker finale die vandaag gespeeld wordt in de Kuip in Rotterdam, maar dit is een week later een competitiewedstrijd. Jullie kunnen dus kijken hoe de verhoudingen zijn tussen deze twee clubs in de bekerfinale en op basis daarvan je voorspelling voor volgend weekend!

We vragen de voorspelling qua einduitslag en de ruststand (ivm evt gelijkspel). Degene die de winnende uitslag als eerste heeft voorspeld wint 1/5e Staatslot voor de Staatsloterij.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Om gewoon af te trappen en het ingestraalde lot gewoon zelf te houden voor de trekking van 10 juni 2015 zeg ik 3-0 als eindstand voor FC Groningen tegen PEC Zwolle en 1-0 als rust. Het wordt een slachting voor Pec Zwolle deze wedstrijd. (Denk wel dat PEC met de Beker naar huis gaat vandaag) :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.