Jump to content

Wedkantoren in Nederland


Recommended Posts

Ik ben al jaren niet meer in een wedkantoor geweest en zag dat Nederland 15 wedkantoren heeft van Runnerz die hiervoor ook een vergunning heeft. Naast deze 15 wedkantoren zijn er ook nog mini wedkantoren, wedcafés en verkooppunten die onder leiding staan van Runnerz. Sportech Racing en de Lotto hebben ook vergunningen van de Kansspelautoriteit om wedkantoren te openen en te runnen. Runnerz/Sportech mag alleen weddenschappen aanbieden op paardenraces en de Lotto mag weddenschappen op sportuitslagen aanbieden.

Wie komt er wel eens in een Runnerz wedkantoor in Nederland? Ik zie dat er bij mij een redelijk dichtbij zit (Groningen).

Wat kan je hier verwachten van zo'n wedkantoor in Nederland? Krijg je hier ook een gratis drankje en een hapje zoals veel speelautomaten hallen dat hebben? Zitten er alleen oude mannetjes ? :-) Ben erg benieuwd naar de ervaringen van jullie aangezien dit voor mij alweer vorige eeuw geweest is dat ik Wedkantoor Amsterdam en Bussum bezocht. Zullen er met de nieuwe vergunningen in aantocht misschien meer wedkantoren open gaan in Nederland?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik als paarden gokker ken ze natuurlijk wel.

Vroeger was het er overal hartstikke druk en gezellig in Den Haag had j e er een stuk of 4-5 en kreeg je gratis frisdrank, koffie en koekjes en dergelijke. Ik denk dat het nu nog wel zo is, maar sinds je online alles kan spelen komen de meeste mensen zoals ikzelf niet meer op een wedkantoor, thuis zie ik het beter en kan ik dus ook alle weddenschappen plaatsen.

Maar je hebt natuurlijk mensen die er nog steeds komen, maar zullen idd veel redelijk ouderen zijn.

En die vinden een gratis bakkie kofiie en koekie altijd lekker natuurlijk.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.