Jump to content

Fair Play Emmeloord


Solidagio

Recommended Posts

Op de terugweg naar het noorden, bij Fair Play Emmeloord langsgegaan. Voor een maandagmiddag redelijk druk. Het is een ruim casino, de tafels en kasten niet hutjemut dicht bij elkaar, hou ik wel van. Ook de rokersruimte is groot, naast een roulette, verschillende gokkasten, overwegend meerspelers. Een hoekje waar je zelf koffie en thee kunt pakken.

Ik werd hartelijk ontvangen door gastheer Jeffrey, een medewerker waar je aan kunt merken dat hij plezier in zijn werk heeft. Toen hij een broodje aanbood, vroeg ik me af of ik wel echt bij een Fair play was. Ben dit totaal niet gewend bij de Fair Play in Groningen, Euroborg. 

Even langsgaan liep uit op een paar uren, door de gezellige rustige sfeer. Met een leuk winstje heb ik een goede herinnering aan de Fair Play in Emmeloord, een aanrader! 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.