Jump to content

Las vegas gokpoule november 2018


ROELETTE

Recommended Posts

Omdat we allemaal weten dat @Hillichance @JackPot En @TheGreatOne en ik in november naar las vegas gaan, dacht ik laat ik wat poultjes opzetten. Iedereen kan mee doen voor lowstakes, als er veel mee doen worden het toch nog leuke prijzen. Daarnaast weet ik zeker dat we in vegas leuke give-aways krijgen die de winnaers dan bovenop hun geld prijs krijgen! 

 

Touchdown time

2€ per genoemde tijd en datum. De persoon die er het dichtst bij zit wint. Het gaat om de tijd dat het vliegtuig stilstaat, op de telefoon van @TheGreatOne.

kamernummer

Jackpot en Armijn slapen samen op een kamer en hilco en ik slapen samen op een kamer. Gok het totaal van de kamernummers van 2€ per gok! We slapen in the bellagio! 

Las vegas marathon

hilco, Armijn en ik lopen de 10km in Las Vegas. Gok de totale tijd van alle drie de renners van de 10km. 10€ per bet! 

Je kunt dus meerdere keren gokken. Ik zal alles bijhouden in een excel en deze ook hier plaatsen. In oktober verstuur ik een tikkie voor de mensen die mee doen, de pot is dus afhankelijk van hoeveel er mee doen. Wijzelf mogen niet mee doen, behalve Jackpot die mag alleen op de marathon gokken. 

3 bets dus, je bepaalt zelf of en welke je mee doet. Uiterard mag en kun je dubbelen op een slot tijdens een live uitzending als je wilt, je mag t ook uitcashen! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.