Jump to content

Met Skrill betalen in Vegas


Papierwerk

Recommended Posts

OneTimers,

De eerste twee weken van juni ga ik voor het eerst naar Vegas. 

Ik zal hier naast heel erg genieten van alles wat LV te bieden heeft vooral pokeren. Ik zal iig 1 WSOP bracelet event spelen en daarnaast wat kleinere events. Ook zal ik wat aan de cash tafels doneren. Ik begin 4 dagen downtown en vertrek voor de overige 10 dagen naar de strip. 

Ik heb laatste maanden veel gelezen hiet en vooral genoten van @coolos15 zijn avontuur.

 

Nu vraag ik me af wat ik het beste kan doen qua cashgeld. 

Worst case scenario zal ik voor ~$5k aan buyins hebben. Cashgames niet meegenomen maar daar zal ik in dit geval ook niet veel tijd voor hebben.

Ik heb door het online pokeren een Skrill debetcard in Euro. Verder alleen een bankpas. Ik heb weinig zin om elke keer idioot hoge fees te betalen bij een ATM. Maar om nu $5K te wisselen bij PotExchange zie ik ook niet zo zitten. 

Ik was eerst van plan om $1k mee te nemen en de rest op te nemen via mijn Skrillcard. Echter las ik laatst ergens dat dan je skrill card op dollars moet staan. Klopt dit of is er weinig verschil? 

Daarnaast ga ik er vanuit dat het alleen mogelijk is om met cash in te schrijven voor poker events zodat het casino verdiend aan atm fees, is dit zo? Of kan ik ook met mijn skrillcard buyins betalen?

Blijf allen jullie verhalen over Vegas delen!

Papierwerk

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Als je [mention=1480]papierwerk[/mention] in orde is komt alles goed. Wat een mooi vooruit zicht zeg, waan terug naar mijn Vegas tijden dat ik dit deed en de WSOP side events speelde.

 

Ik heb zelf een Skrill pas op Dollars staan maar is zeker niet noodzakelijk maar je betaald wel extra Ivm wisselkoersen. Fee opnemen is zo’n 5$ per keer met dit pasje.

 

Beste advies wat ik je kan geven is vanuit Nederland al sommige buyin betalen aan de WSOP organisatie dan ben je daar vanaf en goed geregeld tegen normale koersen.

 

1000$ cash mee, wat Euro’s, creditcard, Skrill en bankpas (wel wereld dekking aan zetten) en je bent financieel gezien daar de man in de stad die in je DNA gaat zitten :-)

 

 

Hou ons op de hoogte van je voorbereidingen dan zullen wij je overladen met goed bedoelde adviezen.

 

Warm welkom op Onetime.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.