Jump to content

Automatenmuseum: Weesper Automatenkabinet


Recommended Posts

  • 2 months later...

Dit was iets voor mij geweest maar op de site staat: HELAAS, HET WEESPER AUTOMATEN KABINET IS TOT NADER ORDER GESLOTEN. Dit gaat het niet worden.

@FiftyFifty, @Buck, @TheGreatOne, @JackPot, @CashCow & @JackPot. Ik wil jullie wel een keer meenemen naar Jukebox Gallery in Leerdam, hier tref je heel veel gokautomaten aan en ook jukeboxen en meer spullen uit de jaren 50-60. Ze hebben ook een restauratieafdeling waar je kunt kijken. En misschien kunnen we een privé rondleiding krijgen. Het mooiste is. Deze is gratis. Hierna kunnen we naar Tiel, Gran Casino, gaan. :))

Ik zal een hiervoor een nieuwe topic aanmaken.

Link to comment
Share on other sites

Ik liep van de zomer bij de pier in San Francisco (bij de Golden Gate bridge) en daar was in een keer museum met oude flipperkasten, gokautomaten en speelmachines van de begin periode (gok vanaf 1900) en al deze machines kon en mocht je spelen (voor een kwartje). Ik heb dit uiteraard gedaan maar was met gezin en mocht niet te lang blijven, voelde mij als een kleine jonge in een speeltuin.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.