Jump to content

Jukebox Gallery, een walhalla voor liefhebbers van slots


Recommended Posts

Ik ben liefhebber van antieke slots, jukeboxen en geniet van mooie spullen uit de jaren 50 en 60.

Jukebox Gallery is voor mij de ultieme snoepwinkel. Hier hebben ze zoveel mooie spullen dat ik in deze winkel helemaal hyper wordt.

Tot een aantal jaren gelden kwam ik hier wel een paar keer per jaar. De laatste paar jaar ben ik niet meer geweest.

Gewoon uit zelfbescherming. Jukebox Gallery is namelijk een walhalla voor liefhebbers van slots en dan met name de antieke eenarmige bandieten.

Ze hebben hier zoveel mooie gokautomaten staan dat er wel voor iedereen (als je een slot fanaat bent) wel iets bij zit wat hem of haar bevalt. Of je het kunt betalen is afwachten want deze antieke gokkasten zijn prijzig. Je hebt er al rond de 1000 euro of daaronder maar je hebt er ook die meer dan 5 of 10 duizend euro kosten. Jukebox Gallery vind ik zelf een klein museum (gratis), zoveel mooie spullen en het mooiste is, ze zijn ook vaak te koop.

Het lijkt me leuk om op een zaterdag met jullie samen Jukebox Gallery in Leerdam te bezoeken en hierna lekker door te rijden naar Gran Casino Tiel, wat op een klein half uur rijden ligt. We kunnen hier de dag afsluiten. Wie heeft er zin om mee te gaan?

1796649_620247424731080_780148861_n.jpg?

Klik op deze link voor een beter impressie van deze winkel (grote hal). Hier kun je gemakkelijk een paar uur rondneuzen. Je waant je namelijk even in de jaren fifties en sixties. Ben je een liefhebber van Jukeboxen dan kun je helemaal je lol op. Ze hebben een giga collectie jukeboxen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.