Jump to content

Foto's (is er niet meer, komt nog iets, ze zijn er mee bezig)


polotjes

Recommended Posts

Ik weet niet of dit hier mag maar heb een leuke map gemaakt met foto's van dingen die in de loop van de tijd weg zijn gegaan of waar ze nog aan het bouwen zijn of waar nog iets bij moet komen.

Dit zijn maar 57 foto's, maar ben er nog mee bezig hoop dat jullie het leuk vinden?

Je zal merken dat er steeds meer foto's bij komen!

http://polotjes.magix.net/alle-albums/!/oa/7256291/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
TheGreatOne zei :

Oh, net mijn reis naar Vegas geboekt in oktober en nu met dit liedje en de foto's erbij krijg ik nog meer zin. Dank.

Altijd leuk om te lezen dat het goed bevalt, er komen er meer bij zal dat hier dan wel vermelden.

LasVegasNic zei:

Bofkont!

@polotjes, mooie foto's. Gelukkig wat op de foto's staat nog meegemaakt, gezien.

LasVegasNic jij zou toch ook in oktober gaan?

ik vind het wel jammer dat er zo veel al weer weg is, maar er komen ook weer wat nieuwe dingen voor terug.

Link to comment
Share on other sites

The Cromwell Las Vegas Hotel & Casino is ook wel heel erg prachtig om daar rond te lopen en misschien ooit nog eens te slapen dat zou ik niet zo snel gedaan hebben in Bill's Gambling Hall. Heb er wel goede ervaringen met "Fat Elvis" die daar regelmatig optrad.

Sorry maar The Cromwell vind ik dus echt niks, heb het wel een paar keer geprobeerd het een kans te geven maar helaas, van buiten ziet het er heel mooi uit maar van binnen vind ik het echt 10 x niks, bij Bill's was er sfeer en meer en dat mis ik echt bij Cromwell, we lopen er ook maar zo snel mogelijk doorheen.

Maar ja smaken verschillen, dat zal natuurlijk altijd blijven, gelukkig wel.

Link to comment
Share on other sites

@Polotjes, klopt in eind oktober, 18-10 t/m 30-10, hoop ik in Vegas te zitten. Ik ga daar @TheGreatOne ontmoeten en ik hoop meer OneTimers. Ik ga namelijk alleen en ik kan af en toe best gezelschap gebruiken. Samen eten bijvoorbeeld of ....

Jammer we zijn er ook in oktober maar gaan 9 oktober al weer weg, maar ik weet nog wel van "Whiskey" (steven, ander forum) die toen ook altijd alleen ging zich toch goed kon vermaken. :-)

Heel veel plezier in Las Vegas (leuk he aftellen) voor jou nog 125 ;-) (15-06-2015)

Link to comment
Share on other sites

Wil in oktober ook gaan, waar vlieg je mee? Tips voor hotel?

Ik weet niet of de vraag aan mijn is of aan LasVegasNic maar ik zal al een antwoord geven, wij vliegen dit jaar met KLM, wou eerst neer zetten : met een vliegtuig ;)

Tips voor een hotel, die kan ik echt niet geven en waarom niet dat is zo persoonlijk wat ik leuk of fijn vind wil nog niet vertellen dat iedereen dat met mijn kan delen, maar dat is met zo veel dingen ook met eten, uitgaan, stappen en winkelen.

Ik kan hier wel neer zetten dit vind ik en dat vind ik en zus vind ik maar smaken verschillen, ga anders op internet kijken en kijk wat jou aanstaat er staan genoeg foto's op internet van elk hotel.

Als je dan zo iets heb van dat lijkt me wel wat moet je daar voor gaan, ik denk dat je nooit echt een slecht ervaring kan hebben in de hotels in Las Vegas want is er iets wat je niet bevalt van de kamer (vies, verdieping of iets anders) ga je gewoon naar de receptie en geef je dat aan en ze zullen je meteen helpen om het beter voor je te maken, veel mensen durven dit niet, gewoon doen je hebt er toch voor betaald.

Hoop dat je hier iets aan hebt,

Giovanni

Link to comment
Share on other sites

@polotjes, inderdaad gewoon zeggen als de kamer die je hebt gekregen je niet bevalt.

@FrankK leuk dat ook in naar Las Vegas wilt gaan in oktober. Ik ga eind oktober. Ik moet alles nog boeken. Waarschijnlijk dat ik via Expedia boek. Je kunt ook aangeven welke vlucht je wilt hebben. Voor sommige keuze betaal je meer. Ik ga voor gratis of een klein beetje meer als de vluchttijden beter uitkomen en/of als de vluchtduur korter is.

Keuze hotel is echt heel persoonlijk. Kijk even naar je budget en kies daarbij een hotel. Ik zou wel voor een hotel aan de Strip gaan. Mocht je een auto hebben dan kan je off-strip een hotel pakken. Leuk hotel Red Rock

FrankK, hoelang wil je gaan? Maak anders een nieuwe topic aan op OneTime. We helpen je daar graag verder.

Link to comment
Share on other sites

Aanvullend op LasVegasNic: Zelf wil ik altijd graag op de strip in de hoek van Bellagio, PH, venetian, Ceasars, Mirage zitten.... Aangezien daar wat mij betreft de beste en leukste poker-actie is. De rest van de strip (MGM/ Excalibur/Luxor etc kom ik gewoon veel minder.)

Nu weet ik dat er ook mensen hier op OneTime zijn die dat juist andersom hebben, dus dan zie je maar weer hoe persoonlijk het is haha

Hotel TheLinq wat mij betreft wel een aanrader. Ik vond de locatie top (In mijn cirkeltje) en toen wij boekten waren ze net klaar met renovatie, dus was absoluut niet duur. Ik zou er alleen niet de hoofdprijs voor betalen.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.