Jump to content

Allerdaagse aanbiedingen "cherry picken" met Superscanner.nl


FiftyFifty

Recommended Posts

Normaal gesproken ben ik niet zo'n koopjes-hunter. We hebben een NEE/NEE sticker op de brievenbus en ik ben te laks om de folders met aanbiedingen door te bladeren om te zoeken of nét dat ene dat ik zoek erin staat. Maar! In mijn zoektocht naar "Er Moet Toch Iets Beters Zijn" heb ik de perfecte oplossing gevonden voor het cherry picken van de aanbiedingen die ik het meest interessant vind: de producten die je sowieso altijd koopt, meestal van een vast merk, en die je ook makkelijk wat ruimer kan inslaan als het voordelig kan. Zoals shampoo, tandenstokers, tandpasta, kattenbrokjes, Coca-Cola ( @TheGreatOne ) en koffiecups en vul je favorieten maar in. Dit valt allemaal in de categorie: Je bent gek als je hier het volle pond voor betaalt. 🤑

De oplossing: Superscanner.nl. Simpel gratis accountje aanmaken, je favoriete producten opzoeken en "Aanbieding alert" aanvinken. Zo heb ik van de week 32 euro bespaard door meteen 8 zakken kattenvoer te kopen 🤩Je krijgt gewoon een mailtje zodra een product in de aanbieding komt en dan hoef je het dus nooit meer zelf in de gaten te houden. Perfecto! Zo ziet het eruit:

Superscanner.thumb.png.c2b4506cfb570a2387bb3a8dc51bfff4.png

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.