Jump to content

In november 2018 naar Vegas?


Hillichance

Recommended Posts

Het wordt druk in Las Vegas komende november! Een behoorlijk aantal Onetimers gaat elkaar over 3 maanden ontmoeten in onze gezamenlijke pretstad..!
 
Voor het overzicht: wanneer ben jij er? Ik drink iig Corona’s in de najaarszon op de Las Vegas Strip met [mention=4]Thegreatone[/mention], [mention=5]Jackpot[/mention] en[mention=213]Roelette[/mention] van 6 t/m 12 nov. Van o.a.[mention=7]LasVegasNic[/mention] weet ik dat ie mee gaat toosten en ook [mention=1008]Dagobert[/mention] doet een sappie mee!
 
Kom maar door met de data en je verblijf; ik ben iig zo’n 4u per nacht in de Bellagio tijdens m’n volgende trip om m’n queensize daar te bevuilen!

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Op ‎1‎-‎10‎-‎2018 om 19:59 zei LasVegasNic:

LasVegasNic zit van 7-11 t/m 22-11 in Las Vegas, ik verblijf 2 nachten buiten Vegas. Ik ga dan wat natuurparken bezoeken, Zion en Bryce. Natuurlijk zal ik een hoop andere OneTimers en bekenden zien in Vegas.

Natuurparken sla ik wellicht toch over. In Bryce kan er al sneeuw liggen en als je pech hebt zijn de wegen niet goed berijdbaar. Zeker voor een huurauto met zomerbanden.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.