Jump to content

Nieuwe Nederlandse sex token op de markt


Nomore

Recommended Posts

Ik ontving onderstaand persbericht

Grote Nederlandse sekssites en producenten lanceren ‘erotische bitcoin’

 

[Plaatsnaam] – Een groep van ruim vijfentwintig grote Nederlandse erotische websites en producenten lanceert zijn eigen ‘erotische bitcoin’. De lancering is de opmaat voor het eerste gedecentraliseerde online seksnetwerk ter wereld. Bezoekers van gelieerde sites kunnen zo onder meer hun privacy veel beter beschermen. 

 

 

De online seksindustrie staat bekend als een van de grootste innovatiemotoren van het internet. Van webcams en streaming tot nieuwe betalingssystemen, telkens speelde de industrie een voortrekkersrol bij de introductie van nieuwe online technologie. Met de introductie van de Adult Entertainment Token (AEN Token) voegt een groep grote Nederlandse ondernemingen daar een nieuw hoofdstuk aan toe. 

 

De nieuwe ‘erotische bitcoin’ is een ambitieus project van het Adult Entertainment Network (AEN), een groep van grote Nederlandse bedrijven, die onder meer ook bekende diva’s als Kim Holland, Bobbi Eden en Elise van Vlaanderen vertegenwoordigt. Het project wordt bovendien ondersteund door ruim 100 grote internationale spelers. De nieuwe Adult Entertainment Token kan daardoor straks over de gehele wereld worden uitgegeven. 

 

“Deze nieuwe munt biedt aan zowel de aanbod- als de vraagzijde van erotische online content een aantal belangrijke voordelen”, vertelt AEN-directeur Robin Bos, die samen met Serge van der Hooft (voormalig CEO van het Duitse seksimperium Beate Uhse) het initiatief voor de Token nam. “Bezoekers van sekswebsites kunnen hiermee bijvoorbeeld volledig anoniem betalen voor premium content, zonder vrees dat hun identiteit bekend wordt.”

 

Net als bij de ‘echte’ Bitcoin werkt de AEN Token met blockchain-technologie. Dat betekent dat elke gebruiker onderdeel uitmaakt van een (anoniem) netwerk dat de tegoeden van de verschillende deelnemers administreert. Doordat elk onderdeel van het netwerk een identiek kopie van dit ‘grootboek’ bijhoudt is fraude onmogelijk. Bovendien kunnen de deelnemers ook geld verdienen met het delen en promoten van de content. 

 

“Net als in de ‘gewone’ online wereld, waar Google bijvoorbeeld zeer veel macht heeft,  controleren een aantal grote internationale partijen de toegang tot talrijke erotische sites”, vertelt AEN-directeur Robin Bos. “Door de promotie van erotische sites in handen van de gebruiker te geven, ontstaat een veel eerlijker ecosysteem. Deelnemende ondernemers kunnen zo fors op hun kosten besparen, en ook daar gaan gebruikers weer van profiteren.” 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.