Jump to content

Doe jij mee met spaarprogramma's?


TheGreatOne

Recommended Posts

Doen jullie mee met online spaar programma's zoals Euroclix, Crazymails, OnlineCashen, MyClics, Spaarbron, Spaaractief etc.?  Ik heb ooit dit een tijdje volgehouden en na 30€ gestopt omdat het best veel werk was en erg langzaam ging. Zijn er tegenwoordig nog handige spaarprogramma's waar jullie actief mee zijn en betrouwbaar zijn?

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sparen met loyaliteitsprogramma's is ronduit een sigaar uit eigen doos, c.q. een beloning voor het goedkoop verkrijgen van marketinginformatie voor bedrijven. Misschien dat MyVegas daar een uitzondering op is, dat speel ik niet dus  daarover kan ik ook niet over oordelen.

Het enige waar ik gebruik van maak zijn eventuele VIP-aanbiedingen. En ja, ook deze komen uit je eigen zak. Echter heb je wel direct en concreet een aanbieding waar je gebruik van kunt maken of niet. Alle andere spaarprogramma's zoals Jos Verstappenzegels, airmails, klantenkaart X, Y, Z etc........duurt me te lang. Nou DE-punten dan, maar ik drink geen DE 😕

In twee spaarprogramma's heb ik wel een bijzondere interesse hoewel ik dat nog eens moet uitvogelen. De spaarzegels van de Jumbo en AH. Voor zover mij bekend is, krijg/kan je enkel een x% spaarzegels van je aankoopbedrag exclusief rookwaren en artikelen van de servicebalie kopen. Maar 4% rendement is toch heel interessant. Alleen dat likken van die zegels en een boekje volplakken is nu niet echt aantrekkelijk en milieubewust.

Afgelopen week n.a.v. een brief van airmiles die punten eens ingeruild in hun shop. 92.000 punten ingewisseld voor allerlei artikelen waarvoor geen bijbetaling vereist was. Dus gaan er nog een keukenmachine, staafmixer, reiskoffer, stofzuiger, dekbedovertrekken , handdoeken etc. mijn kant opkomen. Kunnen een aantal zaken direct op MP gezet worden 😀

Edited by FopSmurf1 (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.