Jump to content

Tijdsduur inzetten op automatische roulette


Solidagio

Recommended Posts

18 minuten geleden zei Solidagio:

Gisteren met een vriendin weer eens in WIN Beilen geweest. Lekker druk en het buffetje was smakelijk. De tijdsduur van inzetten is hier 30 seconden. Vaak ben ik nog aan het inzetten als "niet meer inzetten" ingaat. Ik vind 30 seconden érg kort. Komt dat in meerdere casino's voor? Mogen ze daar zelf voor kiezen?

Was het er gezellig in Beilen (WIN)?, ik laat tegenwoordig ook vaker mijn gezicht zien. Er is wel een leegloop van personeel aan de gang, denk dat het 23 uur (eigenlijk 24uur voor ze) wel erin hakt.

 

M.b.t. de automatische roulette is het zo geregeld dat je maximaal 4€ per minuut mag inzetten op een speelautomaat per minuut. Dat is wettelijk geregeld dus inzetten en uitbetalen en spinnen gaat precies in een minuut en kom je uit op 4€ inzet mogelijkheden per ronde.. Per 3 seconden mag je maar 0.20€ inzetten (meer kan ook nergens in een speelautomaten hal (buiten het feit dat je wel meer kan inzetten als je clubmeter vol zit). Je kan dus ook maar maximaal 240€ per uur verliezen per machine hoe hard je ook je best doet. Dat het erg kort is om in te zetten snap ik en zelf gebruik ik dus bijna altijd de repeat knop om dit te voorkomen bij de automatische roulette. Zo kan ik ook lekker kletsten en rondkijken 🙂

Link to comment
Share on other sites

Het was niet ongezellig @TheGreatOne. Bedankt voor je uitleg. Ik gebruik de repeatknop ook wel, maar heb toch de neiging er wat meer nummers of blokjes bij te zetten, laat dat dan staan, waardoor ik vervolgens met hogere bedragen speel. Ik zie veel nieuwe gezichten bij het personeel. Gisteren deed een medewerker bij mij de jas aan, nog nooit meegemaakt daar. Ik vond de sfeer onder hen zelf ook wel goed eigenlijk. Mijn vriendin en ik zijn met een relatief klein verlies naar huis gegaan. Tóch gezellig gehad.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.