Spring naar bijdragen

Tijdsduur inzetten op automatische roulette


Solidagio

Aanbevolen berichten

18 minuten geleden zei Solidagio:

Gisteren met een vriendin weer eens in WIN Beilen geweest. Lekker druk en het buffetje was smakelijk. De tijdsduur van inzetten is hier 30 seconden. Vaak ben ik nog aan het inzetten als "niet meer inzetten" ingaat. Ik vind 30 seconden érg kort. Komt dat in meerdere casino's voor? Mogen ze daar zelf voor kiezen?

Was het er gezellig in Beilen (WIN)?, ik laat tegenwoordig ook vaker mijn gezicht zien. Er is wel een leegloop van personeel aan de gang, denk dat het 23 uur (eigenlijk 24uur voor ze) wel erin hakt.

 

M.b.t. de automatische roulette is het zo geregeld dat je maximaal 4€ per minuut mag inzetten op een speelautomaat per minuut. Dat is wettelijk geregeld dus inzetten en uitbetalen en spinnen gaat precies in een minuut en kom je uit op 4€ inzet mogelijkheden per ronde.. Per 3 seconden mag je maar 0.20€ inzetten (meer kan ook nergens in een speelautomaten hal (buiten het feit dat je wel meer kan inzetten als je clubmeter vol zit). Je kan dus ook maar maximaal 240€ per uur verliezen per machine hoe hard je ook je best doet. Dat het erg kort is om in te zetten snap ik en zelf gebruik ik dus bijna altijd de repeat knop om dit te voorkomen bij de automatische roulette. Zo kan ik ook lekker kletsten en rondkijken 🙂

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het was niet ongezellig @TheGreatOne. Bedankt voor je uitleg. Ik gebruik de repeatknop ook wel, maar heb toch de neiging er wat meer nummers of blokjes bij te zetten, laat dat dan staan, waardoor ik vervolgens met hogere bedragen speel. Ik zie veel nieuwe gezichten bij het personeel. Gisteren deed een medewerker bij mij de jas aan, nog nooit meegemaakt daar. Ik vond de sfeer onder hen zelf ook wel goed eigenlijk. Mijn vriendin en ik zijn met een relatief klein verlies naar huis gegaan. Tóch gezellig gehad.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.