Jump to content

Betsson casino uitbetaling


Recommended Posts

Heey,

Hoelang staat bij jullie een uitbetaling op pending bij Betsson? En bij welk bedrag was dit? Ik heb 2x €150 uitbetaald via banktransfer en dit was precies 60 minuten later weg, ik heb daarna nog 2 bedragen van boven de €500 uitbetaald via banktransfer en dit stond meer dan 12 uur pending en eentje 24 uur. Is het zo dat bijvoorbeeld alles onder de €500 sneller gaat? Want dan kan je bij wijze van spreken beter 5x €150 doen...Skrill doet het daar even niet dus dat is geen optie.

Link to comment
Share on other sites

5 uur geleden zei TheGreatOne:

In principe zou het niet uit moeten maken m.b.t. hoogte van het bedrag. Als je VIP bent dan krijg je voorrang. Hangt ook af op welk tijdstip je het uitlaat betalen (weekend, nacht etc.) Ben je al geverifieerd?

Ja, mijn account is geverifieerd. Ik ga nu een bedrag onder de €500 uitbetalen om te kijken of het dan wel weer op precies een uur later weg is, dan weet ik genoeg.

edit* Ik heb nu net om 03:45 €250 uitbetaald en om 04:45 precies was ie weg. Ik heb dus gelijk, boven een bepaald bedrag, ik denk €500 duurt het langer.

Edited by babbelaar
Aanvulling (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

3 minuten geleden zei LuukFOD:

Het kan zijn dat bij bedragen boven een X bedrag een tweede persoon op de afdeling goedkeuring moet geven. En ik kan me voorstellen dat snachts de bezetting op de payments afdeling niet super groot is

Boven de €500 is altijd langer dan een uur bij betsson is me nu duidelijk. De tijd of dag maakt niet uit. Bedankt voor de reacties.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.