Jump to content

[Evolution Gaming] Live Infinite Blackjack


SquareOne

Recommended Posts

Het spel infinite blackjack is een betrekkelijk nieuw spel dat gespeeld kan worden in diverse online casino's. Ik heb dit nu vier dagen gespeeld en ik ben direct al verslaafd,  bij wijze van spreken. 

In tegenstelling tot de vorm van blackjack die gewoonlijk online aangeboden wordt, kan er bij dat infinite blackjack een onbeperkt aantal spelers tegelijkertijd aan de tafel zitten. Bij andere gevallen komt het soms voor dat een speler bij blackjack niet plaats kan nemen aan zijn/haar gewenste tafel omdat er geen plek vrij is. De dealers geeft bij infinite een hand kaarten voor de speler, deze hand geldt dan direct voor alle deelnemende spelers.

Je kunt tijdens het nemen van je beslissingen ook bekijken hoe de verdeling tussen de keuzes (hit, stand, split en double down) omdat deze verdeling in percentages gerepresenteerd wordt.

Verder heeft infinite blackjack een aantal extra side bets. Deze side bets zijn qua uitkeringspercentage ongetwijfeld niet heel aantrekkelijk, maar ze leveren wel extra spanning op. Erg leuk!

 

Wat mij bij dit blackjack ook steeds opvalt is dat er vaak figuren aan de tafel zitten die werkelijk INFANTIEL zijn en onbegrijpelijke keuzes maken. Ik heb bijvoorbeeld gezien dat één speler met een 9+A kiest voor hit terwijl de dealer als kaart een 8 kreeg.  Er zijn in de tijd dat ik daar infinite blackjack speelde veel vaker spelers geweest die de spelregels totaal niet leken te begrijpen.

Wat zijn jullie gedachten over en ervaringen met Live Infinite blackjack??

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei SquareOne:

 

Wat zijn jullie gedachten over en ervaringen met Live Infinite blackjack??

Dank voor de uitleg van live infinite blackjack. Ik las het en dacht, ik heb het wel eens gezien (bij Twitch uitzendingen) maar zelf nog nooit gespeeld maar ga ik nu zeker een keer doen. Als het jou trekt dat moet dat bij mij ook zeker zijn, helemaal ik gek ben op het blackjack spel.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.