Jump to content

Uitbetaling & club


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Zo nu en dan krijgen wij als gastheer vragen over de werking en het uitbetalingspercentage van bepaalde automaten. Nu is het uiteraard bekend dat de meeste automaten zo'n 80 tot 90% uitkeren, echter kreeg ik zojuist een vraag waar ikzelf ook geen antwoord op had. "is het uitkeren het fysieke geld wat uit de kast komt (of via handpay), of valt de club ook onder dit percentage?"

Voorbeeld: ik stop €10 euro in een kast, in theorie zou ik hier dan €9 uit moeten halen. en word die €1 verdeeld over het casino en de belasting.
Maar wat als ik nu niet die €9 aftik, maar deze vanaf de club weer opnieuw inzet? Betekend dat dat ik in theorie dan nog maar 90% van 9 euro overhoud oftewel €8,10?

Of gaat het uiteindelijk om fysiek geld wat de kast uitbetaald en zou je dan gewoon die €9 behouden ongeacht hoe vaak je deze als club opnieuw inzet...

Ben benieuwd naar jullie bevinding!
Met vriendelijke groeten, Gastheer!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Het uitkeringspercentage van de roulette is theoretisch 97,3%. Het is onduidelijk of dit ook geldt voor de meerspeler. Ook deze zou technisch  op een lager percentage afgesteld kunnen worden. Mijn vraag is of dit wettelijk toegestaan is. Voor korte speelsessies is het kleine huisvoordeel van de roulette nauwelijks belangrijk. Bij een huisvoordeel van 20% of meer is winst alleen maar mogelijk door bonussen en jackpots.

Zijn de bonussen van de automaten openbaar?

Random heeft in het geheel niets te maken met het uitbetalingspercentage.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.