Jump to content

Wie heeft het beste roulette systeem en tactiek?


dobbelsteen

Recommended Posts

Mijn voorstel om een roulette wedstrijd bij HC te organiseren slaat niet aan. Daar zou met echt geld gespeeld gaan worden en dat is waarschijnlijk een te hoge drempel.

Ik kan ook een wedstrijd organiseren op de site. We gaan wel spelen met monopoly geld. Het principe is dat elke dag de deelnemer zijn inzetten doorgeeft. ik maak gebruik van een internet roulette.
Tussen 10.00 en 11.00  geef ik het gevallen getal door. De resultaten en prestaties worden dagelijks op de site gepubliceerd. Ik stel voor om de wedstrijd over 30 dagen te laten plaatsvinden. In verband met de administratieve rompslomp is het aantal deelnemers beperkt. Over details kan nog gediscussieerd worden. Eerst even afwachten of er animo is voor deze challenge. Volgens mij zijn er genoeg OneTime roulette spelers die hun strategieën willen meten met anderen.

kroon casino.PNG

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.